Rețeaua de cafenele Captain Bean din Cluj se extinde în toată țara. Taxa de intrare în franciză este de 5.000 de euro

Updated on martie 2, 2020 Lanțul de cafenele Captain Bean, fondat în urmă cu șase ani în Cluj-Napoca, vrea să se extindă anul acesta cu zece cafenele în sistem de franciză în țară.

În prezent, Captain Bean deține nouă cafenele în Cluj, dintre care doar una este în sistem franciză, informează wall-street.ro.

Rețeaua de cafenele Captain Bean din Cluj se extinde în toată țara. Taxa de intrare în franciză este de 5.000 de euro 1

Cu două contracte presemnate în Oradea și București, planul rețelei din Ardeal este să ajungă la 10 cafenele în sistem de franciză, țintind atât orașe mari, cu centre universitare precum Timișoara, Iași sau Sibiu, cât și orașe mici, cu peste 30.000 de locuitori.

„Este important să ajungem la șapte locații deschise, ca să vedem cum funcționăm ca echipă. Este important ca anul acesta să vedem potențialul echipei și să punem și mai bine la punct tot ce înseamnă sistem și strategie. În orașele mari intri cel mai ușor, aici găsești și oameni care să aibă și informațiile antreprenoriale necesare și puterea financiară de a cumpăra o franciză”, a declarat Bogdan Pandea, într-un interviu pentru wall-street.ro.

În ceea ce privește costurile de franciză, taxa de intrare în franciză este de 5.000 de euro și include trainingul și consultanța în materie de locație. Investiția în spațiu este de aproape 1.000 de euro pe metrul pătrat. Taxa de redevență este de 5,5%, iar taxa de marketing este de 3% din cifra de afaceri.

Captain Bean are trei formate: chioșc, locații stradale, unde concureța este mare, iar amplasarea este foarte importantă și puncte în clădiri de birouri, unde publicul este captiv.

error: Content is protected !!