(Foto) Accident Cluj. Șofer rănit.  „Erau 5 grade, omul întins pe beton tremura groaznic, am pus gecile noastre pe el ca sa îl mai încălzim …Cel mai trist este ca din toate mașinile care au trecut pe lângă noi, majoritatea au făcut poze. Restul au trecut impasibili, ba s-au si încaierat care trece primul. Rușine sa…”

Updated on februarie 27, 2020 Un șofer a fost rănit joi seara pe centura de la Aeroport. Mașina pe care o conducea a fost lovită de un camion. Șoferul rănit a ieșit singur din mașină. 

Pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. CLUJ, Sara Pop a postat o fotografie cu mesajul: „Centura dintre aeroport si Muncii. Sensul spre aeroport parea a fi blocat”
(Foto) Accident Cluj. Șofer rănit.  „Erau 5 grade, omul întins pe beton tremura groaznic, am pus gecile noastre pe el ca sa îl mai încălzim ...Cel mai trist este ca din toate mașinile care au trecut pe lângă noi, majoritatea au făcut poze. Restul au trecut impasibili, ba s-au si încaierat care trece primul. Rușine sa...” 1

Anamaria Petrus: Lovit din spate de autocamion si proiectat in parapet, o victima stabila preluata de SMURD. Soferul a iesit singur, acuza dureri de spate, am oprit pentru a acorda primul ajutor.

Cel mai trist este ca din toate masinile care au trecut pe langa noi, majoritatea au facut poze. Restul au trecut impasibili, ba s-au si incaierat care trece primul. Rusine sa ne fie! Poti muri linistit pe marginea drumului, nimeni nu mai da doi bani pe umanitate!

Prin simplul fapt ca sotul meu a luat bornele de la baterie, care era in scurt si facea scantei, a ajutat, zic eu. S-a evitat o posibila explozie!

Conduc de 12 ani, pot sa spun cu mana pe inima ca daca as fi in situatia respectiva mi-as dori sa opreasca cineva. Erau 5 grade, omul intins pe beton tremura groaznic, am pus gecile noastre pe el ca sa il mai incalzim. Eu zic ca totul vine din suflet. Va doresc numai bine tuturor! Iar daca voi fi vreodata in situatia asta, va rog sa opriti!

foto Mara Pop
(Foto) Accident Cluj. Șofer rănit.  „Erau 5 grade, omul întins pe beton tremura groaznic, am pus gecile noastre pe el ca sa îl mai încălzim ...Cel mai trist este ca din toate mașinile care au trecut pe lângă noi, majoritatea au făcut poze. Restul au trecut impasibili, ba s-au si încaierat care trece primul. Rușine sa...” 2

foto Alexandra Maria
(Foto) Accident Cluj. Șofer rănit.  „Erau 5 grade, omul întins pe beton tremura groaznic, am pus gecile noastre pe el ca sa îl mai încălzim ...Cel mai trist este ca din toate mașinile care au trecut pe lângă noi, majoritatea au făcut poze. Restul au trecut impasibili, ba s-au si încaierat care trece primul. Rușine sa...” 3

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!