Cluj. 18 stații de transport cu acoperiș verde vor fi amenajate în oraș. Nu se vor usca, ca la București. Garantat

Updated on februarie 27, 2020 18 stații cu acoperiș verde pentru transportul în comun vor fi montate în diferite zone ale orașului.

”Fiecare stație cu acoperiș verde este formată dintr-o structură metalică galvanizată și vopsită, acoperișul și pereții posteriori se vor realiza din sticlă securizată, fără vitrină publicitară, se va monta o bancă pentru șezut”, se arată în caietul de sarcini al achiziției publice, potrivit Ziua de Cluj.

Cluj. 18 stații de transport cu acoperiș verde vor fi amenajate în oraș. Nu se vor usca, ca la București. Garantat 1

Culoarea stațiilor încă nu este stabilită. Valoarea estimată a achiziției este de 631.043 lei, fără TVA, din care 428.279 lei, fără TVA (12 stații cu acoperiș verde și un perete lateral) și 202.764 lei, fără TVA (6 stații cu acoperiș verde fără pereți laterali).

Durata de livrare și montare a acestor stații este de două luni. Ofertele la licitație se pot depune până în 6 martie. Asemenea stații există la ora actuală în București.

In septembrie 2017, primarul Capitalei, Gabriela Firea, si fina sa de casatorie, Alessandra Stoicescu, au inaugurat cu mult tam-tam si televiziuni prima statie de tramvai cu „acoperis verde”. Acoperisul a devenit galben-cenusiu intrucat s-a ofilit, potrivit aktual24.ro.

Cluj. 18 stații de transport cu acoperiș verde vor fi amenajate în oraș. Nu se vor usca, ca la București. Garantat 2 Cluj. 18 stații de transport cu acoperiș verde vor fi amenajate în oraș. Nu se vor usca, ca la București. Garantat 3

„Acoperisul verde al duamnei s-a transformat in capita de fan.

Eu doar vreau sa va amintesc marele eveniment de presa facut de duamna, cu MC Alessandra Stoicescu. Cu microfon si boxe, live-uri si aplauze, duamna primarie a anuntat mareata masura – cuiburi de berze prin statiile RATPet, doar ca le-a zis acoperis verde.

Cand nu ne pacaleste cu km de piste sau termene de receptioanere de spitale sau poduri, duamna taie panglici la caini, vorba aia”, scrie Zamfi Irina, activist civic in Bucuresti, pe pagina sa de Facebook.

error: Content is protected !!