Cluj. Ciprian Ciucu, București: „Vă invidiez! As vrea așa ceva și pentru orașul meu! …Au folosit borduri care colectează apele pluviale… cum reabilitează ei un întreg bulevard cu 98% fonduri europene. Faină soluția, îmi explică cum că aici nu se va mai interveni în următorii 50-70 de ani….”

Updated on februarie 21, 2020 Ciprian Ciucu, fost consilier municipal din București a rămas impresionat de modul cum se lucrează lucrările la străzile din Cluj.

Ciprian Ciucu: „Azi sunt la Cluj-Napoca și m-am întâlnit cu prietenul meu Ovidiu Cimpean, directorul de investiții din Primarie. Ovidiu a ținut să îmi arate cum reabilitează ei un întreg bulevard cu 98% fonduri europene. Faină soluția, îmi explică cum că aici nu se va mai interveni în următorii 50-70 de ani.
Cluj. Ciprian Ciucu, București: „Vă invidiez! As vrea așa ceva și pentru orașul meu! ...Au folosit borduri care colectează apele pluviale... cum reabilitează ei un întreg bulevard cu 98% fonduri europene. Faină soluția, îmi explică cum că aici nu se va mai interveni în următorii 50-70 de ani....” 1

Au folosit borduri care colectează apele pluviale, asfaltul va acoperi partea de jos a bordurilor (foto), pentru a nu mai folosi guri de canal care să deranjeze bicliștii. Mai mult, acum se trag toate conductele și cablurile necesare, iar arborii plantați vor avea irigații pe bază de senzori, care vor da drumul la apă doar când e cazul, în funcție de umiditatea solului.

Felicitări Emil Boc, felicitări Ovidiu Cîmpean! Asa se fac lucrurile bine, cu cap, planificat, integrat și, pe deasupra, cu bani atrași din altă parte!

Vă urmăresc și vă invidiez! As vrea așa ceva și pentru orașul meu!”

Adrian D.: „Fără canale pe carosabil, fără cabluri atârnate, fără mașini care udă copacii si stropesc și trecătorii? Unde? În România!
De ce la unii se poate și la noi în Capitală nu?”

Solara E.:Ce prosti. La noi sunt specialistii, nu ca la Cluj. Auzi, 70 de ani nu mai asfalteaza…Pai asa ceva?

error: Content is protected !!