Cluj. O facultate plantează câte un copac pentru fiecare notă de 10 din sesiune. „Împreună vom reuşi să plantăm pădurea FSPAC! Notele voastre de 10 se transformă în copaci plantați. Vă mulțumim pentru…”

Updated on februarie 19, 2020 Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din UBB va planta câte un copac pentru fiecare notă maximă obţinută de studenţi în sesiunea care tocmai s-a încheiat. Vor fi plantaţi 507 copaci.

FSPAC: „Împreună vom reuşi să plantăm pădurea FSPAC! Notele voastre de 10 se transformă în copaci plantați. Vă mulțumim pentru efortul depus nu doar pentru propria dezvoltare personală și profesională, ci și pentru o idee în care credem cu toții.

Cluj. O facultate plantează câte un copac pentru fiecare notă de 10 din sesiune. „Împreună vom reuşi să plantăm pădurea FSPAC! Notele voastre de 10 se transformă în copaci plantați. Vă mulțumim pentru...” 1

Lumea va fi puțin mai bună datorită vouă și puteți fi foarte mândri de asta! Pentru că ne place să ținem cont de opiniile voastre, vom planta copacii împreună, noi toți, pe un teren de lângă Cluj-Napoca.

În perioada următoare vom anunța locația terenului și vom da call-ul pentru voluntari dornici să planteze cu noi niște copaci. Ce putem să-ți spunem sigur este că plantarea va avea loc într-un weekend până la finalul acestui an universitar. Adică până în iunie 2020. Să treacă pseudo-iarna și ne punem pe treabă. Felicitări tuturor celor care au încercat să ajute mediul înconjurător!”

error: Content is protected !!