Lucian Mindruta: „E real. Da’ e clujean! Un taximetrist care îți găsește portofelul in mașină si te cauta pe Google pana îți găsește numărul de telefon, după care vine sa ți-l aducă? In ce film exista…”

Updated on februarie 14, 2020 Un taximetrist din Cluj Napoca a făcut eforturi impresionante pentru a găsi un client care își uitase portofelul în mașină.

Pe baza numelui din buletin, taximetristul a găsit un număr de telefon, după o căutare pe Google, astfel reușind să găsească proprietarul.

Lucian Mindruta a scris pe Facebook: „Un taximetrist care îți găsește portofelul in mașină si te cauta pe Google pana îți găsește numărul de telefon, după care vine sa ți-l aducă?

Lucian Mindruta: „E real. Da' e clujean! Un taximetrist care îți găsește portofelul in mașină si te cauta pe Google pana îți găsește numărul de telefon, după care vine sa ți-l aducă? In ce film exista...” 1

In ce film exista acest personaj imaginar? E real. Da’ e clujean!”

Ligia Roxana Mahalean, cea care și-a uitat portofelul în taxi, a povestit întreaga întâmplare: „Aceasta e masina domnului Viorel David, taximetrist clujean! 🙂

Azi dimineata, am avut programate 2 termene de judecata cu jandarmeria pentru contestarea amenzilor de la proteste.
După ce am terminat ce aveam de făcut la tribunal, am sărit intr-un taxi si am fugit catre birou. Cand am ajuns am plătit in graba si mi-am văzut de treaba.

Doua ore mai târziu, imi scrie colega mea din Norvegia, Camilla. Ca a sunat-o un domn sa ii ceara numarul meu, aparent imi lăsasem portofelul in taxi-ul dansului. Poate sa il dea? Primul moment de panica cand sesizez ce s-a intamplat si apoi de ușurare. ,, Ce noroc ca l-a gasit. Sigur, dar cum de a dat de numarul tau?” o intreb usor intrigata.

,,Aparent te-a căutat pe google dupa datele din buletin. Asa a dat de numarul meu, intr-un anunt legat de un proiect si m-a sunat sa va pun in legatura ca sa ti-l returneze.”

Pe scurt mi-am recuperat tot patrimoniul.:) Dl Viorel m-a sunat si mi le-a adus la birou in 10 minute. Si-a batut capul pentru ca bănuia cate neplaceri o sa am, mai ales pentru acte.

Ce face Clujul frumos e densitatea de oameni buni pe m2. Dacă va grăbiți vreodată ca mine si aveti nevoie de un taxi, vi-l recomand pe domnul Viorel (il gasiti la 0757 202 470) Nu doar pentru ca e om bun, ci pentru ca daca aveti un moment de zapaceala si uitati ceva, aveti sanse mari sa va salveze situatia.”

error: Content is protected !!