La Cluj, Prima cantină inteligentă din România. Un sistem complet automat care va înlocui casele de marcat tradiționale şi care este bazat pe algoritmi care permit recunoașterea automată a produselor de pe tavă și plata rapidă cu cardul

Updated on februarie 12, 2020 Prima cantină inteligentă din România a fost deschisă la CBC Campus din Cluj Napoca. Casele de marcat tradiționale au fost înlocuite cu case automate, bazate pe algoritmi care permit recunoașterea automată a produselor de pe tavă și plata rapidă cu cardul.

“Motivul aglomerării este evident: câteva sute de oameni, angajați ai companiilor care au sediul în CBC Campus, dar nu numai, își doresc să servească masa în intervalul 12:00-13:00”, spune Vlad Buzoianu, CEO CBC Campus, citat de Ziua de Cluj.

La Cluj, Prima cantină inteligentă din România. Un sistem complet automat care va înlocui casele de marcat tradiționale şi care este bazat pe algoritmi care permit recunoașterea automată a produselor de pe tavă și plata rapidă cu cardul 1

Studiile efectuate anterior implementării soluției au arătat că, în medie, clienții cantinei CBC petrec 9 minute așteptând la coadă, iar 76% din acest timp așteaptă să fie serviți. Pentru un sfert din clienți, timpul mediu de așteptare se ridică la 12 minute, iar echipa CBC a demarat un plan bazat pe tehnologie pentru reducerea acestuia.

“Prin implementarea soluției de casierie automată ne propunem să reducem considerabil timpul de așteptare. Spre exemplu, dacă ne gândim doar la timpul asociat procesului efectiv de plată, media va scădea sub 15 secunde, prin introducerea casei automate”, estimează Patric Fulop, co-fondator și CTO al Neurolabs, dezvoltatorul soluției de verificare și încasare automată.

Noua soluție a fost implementată în CBC Bistro la sfârșitul anului 2019, ca proiect-pilot, prin introducerea unei case automate, urmând ca, la începutul lunii martie 2020, să aibă loc trecerea totală spre sistemul de casierie automată. Estimarea dezvoltatorilor soluției este că în peste 97% din plăți nu va fi necesară intervenția umană.

La Cluj Business Campus, timpul e generos cu rezidenții campusului! Gustăm viața pe îndelete, mai ales că CBC Bistro o condimentează cu tot ce trebuie! Echipa de bucătari profesioniști meșterește cele mai sățioase și gustoase bucate, la prețuri oneste.

error: Content is protected !!