Cluj. Grav rănită, mama tânărului ucis de un şofer beat pe Horea: „Toate mamele din lume să se roage pentru copiii lor.”

Updated on februarie 12, 2020 O familie din Bistrița a fost distrusă zilele trecute de un șofer beat, pe strada Horea din Cluj. Părinții sunt grav răniți în spital, fiul lor a murit.

Mama lui Filip, tânărul de 22 de ani ucis de un şofer beat, la Cluj, a transmis un mesaj cutremurător de pe patul spitalului. Ea şi soţul ei au fost de asemenea grav răniţi în accidentul de duminică seara.

Cluj. Grav rănită, mama tânărului ucis de un şofer beat pe Horea: „Toate mamele din lume să se roage pentru copiii lor." 1
(Foto Info Trafic jud Cluj)

Părinții lui Filip Barani, tânărul mort în accidentul de pe strada Horea din Cluj-Napoca, duminică seara, sunt internați în stare gravă în spital. Fiecare are câte ceva fisurat sau rupt, bazinul, picioarele și mâinile, umerii le-au sărit de la loc, scrie timponline.ro, preluat de Observator Tv.

Potrivit unor apropiați care i-au vizitat în spital, pe cei doi soți Barani îi mai așteaptă o perioadă lungă pe patul de spital.

Într-o înregistrare video ajunsă la sursa citată, Viorica Barani, mama lui Filip, a transmis următorul mesaj de pe patul de spital: “Toate mamele din lume să se roage pentru copiii lor.”

Filip Barani a decedat în urma unui grav accident petrecut la Cluj-Napoca. El se afla în mașină alături de părinți, pe scaunul din dreapta şoferului. Un tânăr de 22 de ani din Republica Moldova, băut, a intrat pe contrasens la volanul unui BMW şi a făcut praf maşina soţilor Barani.

Ei se duceau de la Cluj la Bistriţa, unde locuiesc, după ce veniseră la ziua fiului lor mai mare, Samuel, care chiar duminică a împlinit 25 de ani.

Inspectoratul de Politie Judetean Cluj: „Scena înfiorătoare de mai jos s-a produs aseară pe o arteră principală de circulație din Cluj-Napoca.
Viteza + alcoolul au condus la pierderea unei vieți, a unui tânăr de numai 21 de ani, care se afla în autovehiculul condus regulamentar de tatăl său. În spate, se afla mama acestuia. Ambii părinți au fost răniți grav.

După impact, mașina șoferului care ar fi provocat accidentul a luat foc, context în care acesta, împreună cu pasagerul, au profitat de învălmășeala creată și au luat-o la fugă.

Au fost depistați rapid de către un polițist aflat în timpul liber care se afla în zonă”.

error: Content is protected !!