Cluj. Fratele tânărului mort în accidentul de pe Horea este student la Academia de Muzică ”Gheorghe Dima”. Colegii au lansat o campanie umanitară

Updated on februarie 12, 2020 Fratele tânărului mort în accidentul de pe Horea este student la Cluj. În acest context, Academia de Muzică ”Gheorghe Dima” și Opera din Cluj-Napoca au demarat o campanie umanitară pentru susținerea lui Samuel Barani.

Colegii lui Samuel Barani, masterand la Academia de Muzică din Cluj-Napoca, au lansat o campanie de susținere a acestuia după ce fratele său de doar 22 de ani a murit în accidentul de duminică, de pe strada Horea, iar părinții lui sunt internați în spital, informează Ziua de Cluj.

Cluj. Fratele tânărului mort în accidentul de pe Horea este student la Academia de Muzică ”Gheorghe Dima”. Colegii au lansat o campanie umanitară 1
(foto Info Trafic jud Cluj)

”Suntem alături de colegul nostru Sami Barani în aceste momente dureroase pricinuite de pierderea fratelui său de numai 22 de ani și starea gravă a părinților săi, victime ale unui accident rutier petrecut duminică seara în Cluj-Napoca. Comunitatea ANMGD și-a propus să sprijine familia îndoliată și într-o manieră practică. Astfel, cei care doriți vă puteți alătura inițiativei profesorilor noștri de a efectua donații către contul RO48INGB0000999904641788 – Samuel Cornel Barani. Ajutorul vostru contează! Vă mulțumim!”, transmit colegii de la Academia Națională de Muzică ”Gheorghe Dima”, pe Facebook.

Campania este susținută și de colegii de la Operă, Samuel Barani fiind membru al corului Operei din Cluj-Napoca.

”Susținem inițiativa Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca și suntem alături de colegul nostru, Sami Barani în aceste momente dificile. Vă încurajăm să sprijiniți această familie greu încercată cu o donație în contul afișat mai jos. Vă mulțumim!”, a anunțat Opera Națională Cluj-Napoca, pe Facebook.

error: Content is protected !!