Accident Cluj. Femeie lovită de mașină, pe Moților. Antonia: „Daca e sa se întâmple, se întâmplă…5 minute am stat azi la o trecere de pietoni sa aștept sa ma lase cineva sa trec Pe Clinicilor (trecere nesemnalizată de semafor, dar era trecere de pietoni). Fiind fără …”

Updated on februarie 12, 2020 O femeie de 70 de ani a fost lovită miercuri de un autoturism pe strada Moților din Cluj. Din primele informații a traversat neregulamentar.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Tereza Voicu a scris: „ISU Cluj – În jurul orei 16.42 a fost alertată o ambulanță cu medic SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale unei femei în vârstă de cca 70 de ani care a fost acroșată de un autoturism pe strada Moților din municipiul Cluj-Napoca.
Accident Cluj. Femeie lovită de mașină, pe Moților. Antonia: „Daca e sa se întâmple, se întâmplă...5 minute am stat azi la o trecere de pietoni sa aștept sa ma lase cineva sa trec Pe Clinicilor (trecere nesemnalizată de semafor, dar era trecere de pietoni). Fiind fără ...” 1
(foto Horia Briciu)

Până la sosirea ambulanței alocate, un al doilea echipaj SMURD, care se întorcea la bază după un alt caz, a oprit pentru a acorda primul ajutor calificat persoanei rănite.

În momentul în care a fost consultată aceasta prezenta multiple contuzii, însă era conștientă și stabilă. Echipajul SMURD a preluat femeia și a transportat-o la spital, pentru îngrijiri și investigații de specialitate”.

Accident Cluj. Femeie lovită de mașină, pe Moților. Antonia: „Daca e sa se întâmple, se întâmplă...5 minute am stat azi la o trecere de pietoni sa aștept sa ma lase cineva sa trec Pe Clinicilor (trecere nesemnalizată de semafor, dar era trecere de pietoni). Fiind fără ...” 2

Accident Cluj. Femeie lovită de mașină, pe Moților. Antonia: „Daca e sa se întâmple, se întâmplă...5 minute am stat azi la o trecere de pietoni sa aștept sa ma lase cineva sa trec Pe Clinicilor (trecere nesemnalizată de semafor, dar era trecere de pietoni). Fiind fără ...” 3
(foto: Daiana Szabo)

Delia C.: E aproape un an de cand acolo a murit un tanar 🙁 si tot nu se respecta de catre pietoni legislatia. Iar intre cele 2 treceri de pietoni, UPU copii si colt cu Cosbuc si mai sus la Platinia sunt distante de max 2 min de mers. Of

Sebestyen J.: Exact asa mi a sarit una in fata de dupa un autobuz cu un copil mic de mana. Am avut noroc ca i am vazut din timp….

Antonia M.: Daca e sa se întâmple, se întâmplă…5 minute am stat azi la o trecere de pietoni sa aștept sa ma lase cineva sa trec Pe Clinicilor (trecere nesemnalizată de semafor, dar era trecere de pietoni).

Fiind fără lumini, se vede Prost si de catre conducatorii auto. La fel ca si trecere de sub podul Calvaria, ar trebui iluminate pt ca noaptea se vede prost..

error: Content is protected !!