(Video) Accident Cluj. Update 3. Tânăr ucis, iar părinţii răniţi de un șofer băut, care a distrus o mașină pe contrasens și a fugit de la locul accidentului

Updated on februarie 10, 2020 Un tânăr de 22 de ani a murit ieri seară în accidentul de pe strada Horea. Băiatul se afla în mașină cu părinții săi care au fost și ei răniți.

Victimele erau într-o mașină care a fost lovită de un șofer băut care a ajuns pe contrasens. După impact, șoferul vinovat a fugit, dar a fost prins de polițiști.

(Video) Accident Cluj. Update 3. Tânăr ucis, iar părinţii răniţi de un șofer băut, care a distrus o mașină pe contrasens și a fugit de la locul accidentului 1

Accidentul s-a produs în jurul orei 19.00, când un șofer de 21 de ani din Republica Moldova, care era băut, a intrat cu BMW-ul pe contrasens și a izbit frontal o mașină care circula regulamentar, în care se afla o familie din Bistrița Năsăud, informează observator.tv.

Tânărului de 22 de ani i-a fost acordat primul ajutor, însă medicii nu l-au putut salva.

”Manevrele au fost începute imediat de către un medic care se afla în trecere și au fost continuate mai bine de o oră de către medicii SMURD și SAJ, însă fără a putea readuce semnalele vitale pentru tânărul de 22 de ani”, au transmis salvatorii.

Șoferul care a provocat accidentul a fugit după impact, împreună cu un alt tânăr care era cu el în mașină. El a fost prins rapid de polițiști. Tânărul de 21 de ani, care e din Republica Moldova, era băut, au transmis anchetatorii.

Vezi video aici:

BMW-ul său a fost, de asemenea, distrus în accident. Mașina a luat foc în urma impactului, iar incendiul a fost stins de pompieri.

error: Content is protected !!