Cluj. Şoferul care o omorât un om și a rănit grav alte două persoane pe Horea, în lacrimi: “Foarte tare regret ce am făcut!”

Updated on februarie 10, 2020 Șoferul din Republica Moldova care a provocat accidentul de ieri de pe strada Horea a vorbit în lacrimi despre ce s-a întâmplat.

“M-am speriat. E prima dată… Eu foarte tare regret ce am făcut, îmi cer scuze de la oamenii care au rămas vii, mi-e tare greu să explic.”, a spus tânărul astăzi, citat de observator.tv.

Cluj. Şoferul care o omorât un om și a rănit grav alte două persoane pe Horea, în lacrimi: "Foarte tare regret ce am făcut!" 1
(Foto Info Trafic jud Cluj)

Serghei A. a fost dus luni la mandat, la Judecătorie.

Un tânăr din Bistriţa a murit duminică seara la Cluj, în maşina condusă de tatăl lui, regulamentar, după ce un BMW a intrat cu viteză pe contrasens.

“Tânărul în vârstă de 21 de ani din Republica Moldova conducea auto dinspre gara înspre centru, pe strada Horea, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un auto condus din sens opus.

Imediat după impact, şoferul care a provocat accidentul, împreună cu pasagerul, au fugit de la faţa locului, fiind depistaţi de poliţişti pe strada Racoviţa. Şoferul avea o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.”, a fost comunicatul poliţiei.

error: Content is protected !!