(Foto) Lucrări avansate la Parcul de Agrement din Florești. Parcul urmează să fie dat în folosință curând

Updated on februarie 8, 2020 Lucrările la Parcul de Agrement din Florești sunt avansate, anunță primarul Horia Șulea. Parcul urmează să fie dat în folosință curând.

Horia Sulea a scris pe Facebook: „Lucrările de la Parcul de Agrement și Joacă de pe locația fostului Poligon de pe str Tăuțiului, merg strună.

(Foto) Lucrări avansate la Parcul de Agrement din Florești. Parcul urmează să fie dat în folosință curând 1

Aleile sunt aproape terminate, iluminatul instalat, se lucrează din plin la pavajul zonei de scenă și cea adiacentă, precum și la realizarea minitribunelor. Aveti atașată și o randare pentru a vă face o idee despre ceea ce va fi.

Vă reamintesc, suprafața totală a parcului va fi de 15.760 mp, iar suprafața aparatelor de joacă va fi de 965 mp. De asemenea, vom avea o suprafață de spații verzi amenajate în cuantum de 5.390 mp.

(Foto) Lucrări avansate la Parcul de Agrement din Florești. Parcul urmează să fie dat în folosință curând 2 (Foto) Lucrări avansate la Parcul de Agrement din Florești. Parcul urmează să fie dat în folosință curând 3 (Foto) Lucrări avansate la Parcul de Agrement din Florești. Parcul urmează să fie dat în folosință curând 4

De menționat că nu vor fi tăiați sau afectați arborii de dimensiuni mari existenți. Ca dotări, parcul va cuprinde 5 ansambluri de joacă mari, balansoare, echipament de joacă de cățărare, leagăne, minitribună, scenă, grup sanitar, foișor, cișmea…”

error: Content is protected !!