Cristina Neagu, regrete înaintea turneului preolimpic. „Dacă am fi jucat, de exemplu, la Cluj, cu opt-nouă mii de oameni în spate …”

Updated on februarie 8, 2020 Cristina Neagu a declarat că România nu este favorită înaintea turneului preolimpic.

Echipa naţională de handbal feminin a României are ca obiectiv calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, însă misiunea este una dificilă deoarece din grupa de la turneul preolimpic fac parte două forțe ale acestui sport, Muntenegru, care este și gazdă, și Norvegia.

Cristina Neagu, regrete înaintea turneului preolimpic. „Dacă am fi jucat, de exemplu, la Cluj, cu opt-nouă mii de oameni în spate ...” 1

Cea mai bună jucătoare a lumii regretă că meciurile nu se joacă în Cluj Napoca, acolo unde naționala a avut parte de susținere impresionantă.

”Nu suntem favorite. Mi-aș fi dorit să fi jucat în România, cred că șansele noastre ar fi fost mai mari dacă am fi jucat, de exemplu, la Cluj, cu opt-nouă mii de oameni în spate”, a declarat Cristina Neagu, citată de fanatik.ro.

”Chiar și așa, este sport, orice se poate întâmpla în 60 de minute. Știu că va fi foarte greu, însă eu cred până la capăt și voi da totul pentru ca România să ajungă la Tokyo”, a completat handbalista.

La Jocurile Olimpice se califică primele două echipe ale grupei. Meciurile se dispută în weekendul 20-22 martie în Moraca Sports Center din Podgorica, iar România va juca cele trei confruntări infernale după următorul program:

Vineri, 20 martie: România – adversar necunoscut
Sâmbătă, 21 martie: România – Norvegia
Duminică, 22 martie: România – Muntenegru

error: Content is protected !!