Cluj. Dan Petrescu alături de echipa de FED Cup a României: „Stres la fotbal, stres la tenis. Îmi pare rău că Ana nu a câștigat în două seturi”

Updated on februarie 8, 2020 Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost prezent vineri la meciul de Fed Cup dintre România și Rusia.

Dan Petrescu a petrecut aproape trei ore la BT Arena, dar a fost nevoit să plece înaintea setului decisiv al duelului Ana Bogdan – Veronika Kudermetova, pentru a pregăti meciul de la Mediaș, transmite fanatik.ro.

Cluj. Dan Petrescu alături de echipa de FED Cup a României: „Stres la fotbal, stres la tenis. Îmi pare rău că Ana nu a câștigat în două seturi” 1

„Din păcate nu a reușit să câștige setul doi Ana, merita să câștige în două seturi, a jucat chiar foarte bine, chiar îmi pare rău. Experiența este de partea Rusiei și s-a văzut acum. Am venit să le susțin pe fete, dar s-a făcut târziu și trebuie să ajung la Mediaș.

Este stres, stres la fotbal, stres la tenis. Atmosfera a fost foarte frumoasă, așa atmosferă ar trebui să avem și la fotbal”, a declarat Dan Petrescu.

În runda 24, formația antrenată de Dan Petrescu joacă la Mediaș, împotriva celor de la Gaz Metan, sâmbătă de la ora 20:30, în timp ce „roș-albaștrii” primesc, luni, vizita celor de la Academica Clinceni.

error: Content is protected !!