Cluj. Ana Bogdan: „Atmosfera a fost incendiară, mă bucur că a fost atât de multă lume, energia lor m-a făcut efectiv să lupt pentru fiecare punct. Sâmbătă este o zi specială, avem nevoie, din nou, de suportul lor și sper să vină într-un număr la fel de mare. Este victoria carierei pentru mine, va avea mereu un loc special în sufletul meu”

Updated on februarie 8, 2020 Ana Bogdan a reușit o victorie superbă în fața rusoaicei Veronika Kudermetova, scor 6-3, 6-7 (5), 6-1, și a adus primul punct pentru România.

Ana Bogdan a recunoscut că trăiește un moment foarte emoționant, reușind victoria la chiar primul meci jucat la simplu în echipa de FED Cup.

Cluj. Ana Bogdan: „Atmosfera a fost incendiară, mă bucur că a fost atât de multă lume, energia lor m-a făcut efectiv să lupt pentru fiecare punct. Sâmbătă este o zi specială, avem nevoie, din nou, de suportul lor și sper să vină într-un număr la fel de mare. Este victoria carierei pentru mine, va avea mereu un loc special în sufletul meu” 1

„Este interesant să vorbesc în limba engleză în România. Vă iubesc şi vă mulţumesc pentru felul în care m-aţi susţinut. Tremur. Mă bucur enorm pentru această victorie. Este un moment foarte emoţionant pentru mine.

Ultimele două puncte din tiebreak au fost grele. Au fost momente tensionate. După ce le-am pierdut, am zis să şterg totul şi să încep de la zero”, a declarat Ana Bogdan imediat după meci, citată de fanatik.ro.

„Atmosfera a fost incendiară, mă bucur că a fost atât de multă lume, energia lor m-a făcut efectiv să lupt pentru fiecare punct. Mâine este o zi specială, avem nevoie, din nou, de suportul lor și sper să vină într-un număr la fel de mare.

Este victoria carierei pentru mine, va avea mereu un loc special în sufletul meu”, susține sportiva.

error: Content is protected !!