Cluj. Andrei: „Pentru pietonul ce era sa fie lovit de un Fiat pe trecerea de pietoni: îmi cer scuze, eu am fost șoferul vinovat! Crede-mă ca nu te-am văzut! Trecerea nu e luminată deloc, ai ieșit din umbra, îmbrăcat în haine închise. Din fericire …”

Updated on februarie 4, 2020 Un șofer din Cluj îi cere scuze unui pieton pe care era să-l lovească pe trecere.

Pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. CLUJ, Andrei M. a scris: „Scuze de offtopic: pentru pietonul ce era sa fie lovit de un Fiat pe trecerea de pietoni de după Nobori, în Plopilor: îmi cer scuze, eu am fost șoferul vinovat!
Cluj. Andrei: „Pentru pietonul ce era sa fie lovit de un Fiat pe trecerea de pietoni: îmi cer scuze, eu am fost șoferul vinovat! Crede-mă ca nu te-am văzut! Trecerea nu e luminată deloc, ai ieșit din umbra, îmbrăcat în haine închise. Din fericire ...” 1
(foto arhiva)

Crede-mă ca nu te-am văzut! Trecerea nu e luminată deloc, ai ieșit din umbra, îmbrăcat în haine închise.

Din fericire nu aveam viteză și am reușit sa te evit în ultima secundă dar efectiv mi-ai apărut în fata mașinii! Ma bucur ca nu s-a întâmplat nimic și îmi cer încă o data scuze pentru sperietura pe care ai tras-o! M-am speriat la fel de tare și eu!

Nu a fost nici un contact. Am oprit m după trecere dar a plecat. L-am evitat intrând pe contrasens… Am trecut la 1.5-2 m prin fata lui”

Cristea S.: Da, e foarte proasta trecerea aia de pietoni de acolo si eu reduc tot timpul viteza, tocmai din cauza ca e aiurea iluminatul, nu pe trecere, ci pe trotuare… Daca oamenii mai sunt si imbracati in negru sau haine inchise la culoare, e super greu sa ii vezi.

Octavian R.: ești jos pălăria mai rar.
bine ca nu a fost nimic grav, e învățătură asta.
din păcate marea majoritate nici nu mai opresc la trecere, se duc direct….

Flaviu T.: Dezastru trecerea aia, de aia trec pe unde e statia ca e mai luminat si vizibil… recomand tuturor !

Cristi R.: Bravo! Pe lângă vizibilitate redusă, zi de zi întâlnesc oameni care nu se mai asigura! Azi-dimineața, alt oraș, aglomerație, pe trotuar un domn cu o tânăra pe direcția mea de mers…la trecere ajungem aproximativ in același timp…ei stânga împrejur in fata mașinii, fără sa schițeze cel mai mic gest de intenție, pentru traversarea trecerii de pietoni, nu mai vorbim de a se opri și a se asigura, înainte de traversare! Ce faci?! Te urci tu pe trotuar sa nu ii lovești! Inconstienti! De parca e sfânta trecerea pentru pietoni sau cel puțin proprietate privată…îmi iau biță de frica sinucigasilor, jur

error: Content is protected !!