Gabriel Bonta: „Nu e ăsta Clujul în care vreau să trăiesc! Din taxiul meu surprind cum se prăbușește la pământ un tânăr imediat ce iese de la cheful organizat aici. Să aibă undeva la 18-19 ani. Nu se ridică. Pare inert. Beat, drogat, ce mai contează. Ies alți 6 tineri. Îl iau ca pe mort. 2 pe-o parte, 2 pe cealaltă, îl îndeasă într-o mașină care poate fi…”

Updated on ianuarie 31, 2020 Modul de „distracție” extrem din unele cluburi clujene nu prea face bine la sănătate.

Gabriel Bonta: „FormSpace, Aleea Stadionului din Cluj. Ora 1:41.
Din taxiul meu surprind cum se prăbușește la pământ un tânăr imediat ce iese de la cheful organizat aici. Să aibă undeva la 18-19 ani. Poate chiar mai puțin, având în vedere goana după bani a patronilor de cluburi.

Gabriel Bonta: „Nu e ăsta Clujul în care vreau să trăiesc! Din taxiul meu surprind cum se prăbușește la pământ un tânăr imediat ce iese de la cheful organizat aici. Să aibă undeva la 18-19 ani. Nu se ridică. Pare inert. Beat, drogat, ce mai contează. Ies alți 6 tineri. Îl iau ca pe mort. 2 pe-o parte, 2 pe cealaltă, îl îndeasă într-o mașină care poate fi...” 1
Gabriel Bonta: „Nu e ăsta Clujul în care vreau să trăiesc! Din taxiul meu surprind cum se prăbușește la pământ un tânăr imediat ce iese de la cheful organizat aici. Să aibă undeva la 18-19 ani. Nu se ridică. Pare inert. Beat, drogat, ce mai contează. Ies alți 6 tineri. Îl iau ca pe mort. 2 pe-o parte, 2 pe cealaltă, îl îndeasă într-o mașină care poate fi...” 2

Nu se ridică. Pare inert. Beat, drogat, ce mai contează.
Ies alți 6 tineri din Form. Îl iau ca pe mort. 2 pe-o parte, 2 pe cealaltă, îl îndeasă într-o mașină care poate fi oricând un dric.
Valori, morală, echilibru?

Despre ce vorbim?
Nici vorbă: exces, beții, sex în băile cluburilor, vomă, droguri și moarte. The #ClujDream.

Nu e ăsta Clujul în care vreau să trăiesc!
Vă las pe voi să vă imaginați ce vede un taximetrist în Cluj la orele de după miezul nopții, ce ascultă în taxi și ce fel de oameni deschid portiera mașinii.

Clujul profund e în comă și decadent. Sclipiciul Clujului e asemena unui machiaj peste o piele putredă și infectă”.

error: Content is protected !!