Cluj. JYSK deschide cel de-al doilea magazin. „Primul magazin din Cluj este cel mai performant magazin JYSK din ţară, din punct de vedere al vânzărilor. Plănuim…”

Updated on ianuarie 22, 2020 JYSK România deschide mâine un nou magazin la Cluj Napoca. Cel de-al doilea magazin JYSK din Cluj-Napoca va fi deschis în cartierul Gheorgheni şi va are o suprafaţă totală de 1.380 mp.

’’Cluj-Napoca este unul dintre primele oraşe în care am inaugurat un magazin, acum mulţi ani, pe vremea când JYSK activa în România în sistem franciză.

Cluj. JYSK deschide cel de-al doilea magazin. „Primul magazin din Cluj este cel mai performant magazin JYSK din ţară, din punct de vedere al vânzărilor. Plănuim...” 1

Primul magazin din Cluj, aflat pe Bulevardul Muncii, în nordul oraşului, este cel mai performant magazin JYSK din ţară, din punct de vedere al vânzărilor. Plănuim de mult timp să ne extindem reţeaua de magazine cu o a doua unitate în Cluj şi ne bucurăm că am găsit în sfârşit un spaţiu potrivit conceptului nostru de magazine’’, a declarat Iraida Paiuc, Sales-Marketing Manager JYSK România, potrivit Ziarul Financiar.

JYSK a intrat pe piaţa din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reţeaua numără în prezent 82 de magazine, în oraşe precum Bucureşti, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgovişte, Constanţa, Cluj-Napoca, Deva, Galaţi, Râmnicu Sărat, Oneşti, Sfântu Gheorghe, Oradea, Piteşti, Mediaş, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Vălenii de Munte, Târgu-Mureş, Timişoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoşani, Focşani, Medgidia, Giurgiu, Piatra Neamţ, Roman, Curtea de Argeş, Bistriţa, Hunedoara, Balş.

error: Content is protected !!