Rareş Bogdan: „Nu vreau să candidez la Primăria București…Mă rog la Dumnezeu să nu-i dea lui Iohannis acest gând și să nu mă cheme. Sper să mă cheme să susțin candidatul. Să îmi spună să îl ajuți pe x sau să îl ajuți pe y. O să vorbesc dimineață cu…”

Updated on ianuarie 20, 2020 Europarlamentarul clujean Rareş Bogdan a venit cu noi explicații privind candidatura sa. După ce a spus că nu va candida la Cluj, PNL a decis să-l includă într-un sonaj pentru Primăria București.

Rareș Bogdan a declarat că va cere partidului să îl scoată din sondajul pentru Primăria București.

Conform unor surse din PNL citate de Digi24.ro, cei patru candidați sunt europarlamentarul Rareș Bogdan, ministrul Muncii Violeta Alexandru, Ciprian Ciucu, președintele Agenției Funcționarilor Publici și Stelian Bujduveanu, liderul consilierilor PNL din București.

Rareş Bogdan: „Nu vreau să candidez la Primăria București...Mă rog la Dumnezeu să nu-i dea lui Iohannis acest gând și să nu mă cheme. Sper să mă cheme să susțin candidatul. Să îmi spună să îl ajuți pe x sau să îl ajuți pe y. O să vorbesc dimineață cu...” 1

“Nu vreau să candidez la Primăria București, drumul meu în viață e consolidarea statutului de europarlamentar”, a spus acesta, la România TV.

Întrebat ce ar face dacă preşedintele Klaus Iohannis i-ar cere să candideze la Primăria Capitalei, Rareş Bogdan a răspuns: “Sper să nu-mi ceară. Aş sta de vorba cu el, i-aş spune proiecţia viitorilor ani, cum o văd eu, iar el e o persoană echilibrată şi înţeleaptă, care sunt convins că va înţelege lucruri şi nu impune nimănui nimic. Va asculta argumentele mele”.

Rareş Bogdan a admis că preşedintele Iohannis este singurul om care îl poate pune în situaţia de a trebui să discute acest subiect.

Întrebat dacă va candida la Primăria Capitalei în cazul în care este chemat de președintele României și i se va cere acest lucru, Rareș Bogdan a răspuns:

“Mă rog la Dumnezeu să nu-i dea acest gând și să nu mă cheme. Sper să mă cheme să susțin candidatul. Să îmi spună să îl ajuți pe x sau să îl ajuți pe y. O să vorbesc dimineață cu Ludovic Orban să mă scoată de pe chestionarele de sondaje. Eu am spus că nu candidez. Nu are rost să mă măsoare. Eu stau bine. Fiecare om își alege un drum în viață”, a mai precizat Rareș Bogdan.

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, citat de G4Media: „Eu merg pas cu pas. Iau exemplul președintelui. Pas cu pas.
Rareş Bogdan: „Nu vreau să candidez la Primăria București...Mă rog la Dumnezeu să nu-i dea lui Iohannis acest gând și să nu mă cheme. Sper să mă cheme să susțin candidatul. Să îmi spună să îl ajuți pe x sau să îl ajuți pe y. O să vorbesc dimineață cu...” 1

Să nu sărim etape. Sunt un om extrem de tânăr. Sunt astăzi prim-vicepreședintele unui partid de 40%. De ce să mă grăbesc? Pot să stau aici foarte bine și să-mi ajut țara, că am cu ce. Dar nu primar, repet. Nu mă mai măsurați, nu candidez.

Nu la București, nu la Constanța, nu la Cluj. În această etapă a devenirii mele politice, nu cred că este rolul meu să mă implic în lupta pentru Capitală. Cred că sunt alții foarte buni mai potriviți decât mine”.

error: Content is protected !!