Cluj. Şeful Poliţiei Câmpia Turzii, prins beat la volan, s-a pensionat la 51 de ani. Să te trezești după beție cu o pensie specială uriașă, asta da fericire

Dorel Florian Fodorean, șeful Poliției Câmpia Turzii, care recent a refuzat să sufle în etilotest „din motive medicale”, iar apoi s-a stabilit că a băut, s-a pensionat la 51 de ani.

Dorel Florian Fodorean urma să fie schimbat oricum din funcție în urma cercetării disciplinare, după ce a fost prins băut la volan.

„Șeful Poliției Câmpia Turzii, Dorel Florian Fodorean, este pensionar începând cu data de 15 ianuarie, și-a depus actele de pensionare după ce a fost prins băut la volan și i s-a suspendat permisul de conducere. Dosarul său penal este, încă, în lucru, iar când se va întoarce de la procuror, se va lua măsura sancționării contravenționale. Oricum, după incident, urma să fie schimbat din funcție, deoarece, prin gestul său, a adus atingere uniformei de polițist și a afectat imaginea Poliției”, au spus surse din cadrul Poliției Câmpia Turzii, citate de digi24.ro.

Cluj. Şeful Poliţiei Câmpia Turzii, prins beat la volan, s-a pensionat la 51 de ani. Să te trezești după beție cu o pensie specială uriașă, asta da fericire 1

Dorel Florian Fodorean a fost oprit în 9 ianuarie în trafic, dar a refuzat să sufle în etilotest „din motive medicale”. Ulterior, rezultatele analizelor de laborator au indicat o îmbibație alcoolică sub 0,80 mg/l alcool pur în sânge, sub limita prevăzută de Codul penal ca fiind infracțiune.

Fodorean are 51 de ani și lucrează în sistem din anul 1990. A fost numit pe funcția de șef al Poliției municipiului Câmpia Turzii în anul 2017.