Accident Cluj. Părinții din mașina răsturnată: „Copiii sunt ok, datorită scaunelor de copii și a centurilor. Recomand din suflet folosirea lor! De asemenea le mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat, domnului care a făcut filmarea și nu in ultimul rând polițiștilor și celor de la SMURD ! S-au comportat impecabil! Bine ca …”

Updated on ianuarie 19, 2020 Inspectoratul de Politie Cluj a transmis duminică un mesaj primit de la părinții care s-au răsturnat cu mașina, pe Dorobanților. În mașină erau doi copii.

Inspectoratul de Politie Judetean Cluj: „Copiii sunt ok, datorită scaunelor de copii și a centurilor. Recomand din suflet folosirea lor! De asemenea le mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat, domnului care a făcut filmarea și nu in ultimul rând polițiștilor și celor de la SMURD ! S-au comportat impecabil! Bine ca suntem sănătoși! Restul se repară”.

Accident Cluj. Părinții din mașina răsturnată: „Copiii sunt ok, datorită scaunelor de copii și a centurilor. Recomand din suflet folosirea lor! De asemenea le mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat, domnului care a făcut filmarea și nu in ultimul rând polițiștilor și celor de la SMURD ! S-au comportat impecabil! Bine ca ...” 1

Este mesajul transmis de părintele celor doi micuți, de 8 și 10 ani, care au scăpat teferi.
Mașina în care se aflau a fost acroșată și răsturnată de un auto condus de un șofer care nu le-a acordat prioritate.

Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

#copiliubitlabord
#campanieinformare&prevenire
18.01.2020, Dorobanților, Cluj-Napoca
Sursă foto: ISU Cluj

Un autoturism Audi s-a răsturnat sâmbătă la Cluj după ce un Logan i-a tăiat calea. 4 persoane au fost rănite pe Frunzișului, în alt accident.

Potrivit martorilor, șoferul mașinii Audi, care se deplasa dinspre centru spre cartierul Mărăști, s-a răsturnat după ce ar fi fost încercat să evite un Logan care i-ar fi tăiat calea. Incidentul s-a petrecut pe Calea Dorobanților, la intersecția cu strada Pitești. În mașina care s-a răsturnat s-ar fi aflat patru persoane, dintre care doi copii, anunță Ziua de Cluj.
Accident Cluj. Părinții din mașina răsturnată: „Copiii sunt ok, datorită scaunelor de copii și a centurilor. Recomand din suflet folosirea lor! De asemenea le mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat, domnului care a făcut filmarea și nu in ultimul rând polițiștilor și celor de la SMURD ! S-au comportat impecabil! Bine ca ...” 2
(foto: Ganea Alin via INFO TRAFIC jud. CLUJ‎)

Tereza Voicu, mesaj de la șoferul din Audi: „Nu eu am fost vinovat. Am evitat Loganul. Eram cu doi copii în mașină”

Potrivit ISU Cluj, care a intervenit la locul accidentului cu un echipaj, nimeni nu a fost rănit.
Accident Cluj. Părinții din mașina răsturnată: „Copiii sunt ok, datorită scaunelor de copii și a centurilor. Recomand din suflet folosirea lor! De asemenea le mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat, domnului care a făcut filmarea și nu in ultimul rând polițiștilor și celor de la SMURD ! S-au comportat impecabil! Bine ca ...” 3
(foto: Cristian Andrei Botezatu‎)

error: Content is protected !!