(Foto) Accidente Cluj. Mașină răsturnată pe Calea Dorobanților. 4 persoane rănite pe Frunzișului!

Updated on ianuarie 18, 2020 Un autoturism Audi s-a răsturnat sâmbătă la Cluj după ce un Logan i-a tăiat calea. 4 persoane au fost rănite pe Frunzișului, în alt accident.

Potrivit martorilor, șoferul mașinii Audi, care se deplasa dinspre centru spre cartierul Mărăști, s-a răsturnat după ce ar fi fost încercat să evite un Logan care i-ar fi tăiat calea. Incidentul s-a petrecut pe Calea Dorobanților, la intersecția cu strada Pitești. În mașina care s-a răsturnat s-ar fi aflat patru persoane, dintre care doi copii, anunță Ziua de Cluj.
(Foto) Accidente Cluj. Mașină răsturnată pe Calea Dorobanților. 4 persoane rănite pe Frunzișului! 1
(foto: Ganea Alin via INFO TRAFIC jud. CLUJ‎)

Tereza Voicu, mesaj de la șoferul din Audi: „Nu eu am fost vinovat. Am evitat Loganul. Eram cu doi copii în mașină”

Potrivit ISU Cluj, care a intervenit la locul accidentului cu un echipaj, nimeni nu a fost rănit.
(Foto) Accidente Cluj. Mașină răsturnată pe Calea Dorobanților. 4 persoane rănite pe Frunzișului! 2
(foto: Cristian Andrei Botezatu‎)

Patru persoane au fost transportate la spital în urma unui accident care a avut loc, sâmbătă, pe strada Frunzișului din Cluj-Napoca.

Potrivit polițiștilor, accidentul, care a avut loc la ora 16.15, s-a produs după ce șoferul vinovat, un bărbat de 24 ani, din Bistrița, pe fondul neadaptarii vitezei la condițiile de drum (curbă la dreapta), a pierdut controlul volanului și a pătruns cu mașina pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 44 ani din Ocna Mureș, anunță Ziua de Cluj.

(Foto) Accidente Cluj. Mașină răsturnată pe Calea Dorobanților. 4 persoane rănite pe Frunzișului! 3 (Foto) Accidente Cluj. Mașină răsturnată pe Calea Dorobanților. 4 persoane rănite pe Frunzișului! 4 (Foto) Accidente Cluj. Mașină răsturnată pe Calea Dorobanților. 4 persoane rănite pe Frunzișului! 5

Au fost răniți ambii șoferi și încă 2 pasageri din autoturismul condus regulamentar
Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!