Tesla sponsor la CFR Cluj?!? Suma uriașă care poate ajunge de la Elon Musk

Updated on ianuarie 14, 2020 CFR Cluj este aproape de a semna un contract de sponsorizare de peste 20 de milioane de euro cu compania americană Tesla.

Contractul dintre CFR și societatea care aparține de grupul Tesla nu este încă semnat, dar toate detaliile sunt puse la punct și este doar o chestiune de timp până când înțelegerea se va parafa, potrivit digisport.ro.

Tesla sponsor la CFR Cluj?!? Suma uriașă care poate ajunge de la Elon Musk 1

CFR va primi 16 milioane de euro, garantat, în următorii doi ani. Contractul se va mai prelungi, automat, cu încă un an, dacă CFR ajunge în grupele unei competiții europene, iar suma va trece de 20 de milioane de euro.

7 milioane de euro va primi CFR în primul an, iar anul următor, campioana, va încasa 9 milioane de euro. În cazul în care contractul se va prelungi, ardelenii ar încasa peste 20 de milioane de euro în 3 ani.

Grupul Tesla, al cărui director executiv este Elon Musk, avea de mult intenția să se asocieze cu un club care să participe constant în cupele europene, iar ascensiunea celor de la CFR, i-a atras pe americani, care au considerat că o asociere cu o echipă din Vestul Europei ar fi fost mult prea costisitoare.

error: Content is protected !!