Cluj. S-a lansat licitația pentru Spitalul Regional! Emil Boc: „Este o veste bună, de multă vreme așteptată …iată, acest guvern a reușit să dea bobârnacul final pentru ca proiectul să meargă mai departe. Așa cum va da bobârnacul pentru realizarea sediului Academiei de Muzică din Cluj”

Updated on ianuarie 10, 2020 Primarul Emil Boc a anunțat vineri că a fost lansată licitația pentru construcția Spitalului Regional de Urgență din fonduri europene.

Emil Boc la Ziua Live: „Este o veste bună, de multă vreme așteptată și sper că va produce ceea ce cu toții ne dorim realizarea Spitalului Regional de Urgență din fonduri europene cât mai repede cu putință.

Cluj. S-a lansat licitația pentru Spitalul Regional! Emil Boc: „Este o veste bună, de multă vreme așteptată ...iată, acest guvern a reușit să dea bobârnacul final pentru ca proiectul să meargă mai departe. Așa cum va da bobârnacul pentru realizarea sediului Academiei de Muzică din Cluj” 1

Mă bucur că actualul guvern a reușit să deblocheze și acest proiect, așa cum au deblocat Centura Metropolitană și au trimis-o la un alt nivel și aici, iată, acest guvern a reușit să dea bobârnacul final pentru ca proiectul să meargă mai departe.

Așa cum va da bobârnacul pentru realizarea sediului Academiei de Muzică din Cluj”.

error: Content is protected !!