Cluj. Primele șase tramvaie noi românești ajung la CTP, începând de luna viitoare. Au aer condiționat, panouri informative atât în interior, cât și în exterior, camere video, computere de bord, sisteme de numărare a călătorilor și loc special rezervat pentru căruciorul persoanelor cu dizabilități

Updated on ianuarie 10, 2020 Începând de luna viitoare și până în iunie la Cluj Napoca vor ajunge 6 tramvaie noi din cele 24 achiziționate cu bani europeni, produse la Astra Arad.

Primele două ar urma să intre în circulație chiar din luna martie.

„Față de tramvaiele existente la ora actuală, din generația nouă, cele care vor veni sunt apropiate ca dotări. Adică au aer condiționat, panouri informative atât în interior, cât și în exterior, camere video, computere de bord, sisteme de numărare a călătorilor și loc special rezervat pentru căruciorul persoanelor cu dizabilități.

Cluj. Primele șase tramvaie noi românești ajung la CTP, începând de luna viitoare. Au aer condiționat, panouri informative atât în interior, cât și în exterior, camere video, computere de bord, sisteme de numărare a călătorilor și loc special rezervat pentru căruciorul persoanelor cu dizabilități 1

Tot ceea ce e nevoie pentru un mijloc de transport la nivel european”, a declarat pentru EBS Radio directorul Companiei de Transport Public, Liviu Neag.

Toate cele 24 de tramvaie cumpărate cu bani europeni sunt de producție românească și fiecare a costat 1,9 milioane de euro. Ele ar urma să fie livrate până la finalul anului viitor.

error: Content is protected !!