Cluj. „No, hai la treabă!”Beard Brothers construiește o şcoală! „Oameni frumoşi, ne-am decis să pornim pe cel mai greu şi lung drum de până acum…”

(Last Updated On: January 9, 2020)

După 12 campanii, asociația bărboșilor din Cluj, Beard Brothers, construiește o școală. Aceasta va costa 300 de mii de euro, iar prima fază, proiectul se rezumă la construcţia şcolii într-un spaţiu de aproximativ 400 mp, în jurul Clujului.

Beard Brothers: „Pornim la drum … din nou.
După 6 ani de activitate, după 12 campanii mari şi nenumărate experienţe frumoase concluzia este aceeaşi: schimbarea se face prin #educaţie!

Cluj. „No, hai la treabă!”Beard Brothers construiește o şcoală! „Oameni frumoşi, ne-am decis să pornim pe cel mai greu şi lung drum de până acum...” 1

Oameni frumoşi, ne-am decis să pornim pe cel mai greu şi lung drum de până acum. Beard Brothers construieşte o şcoală!

#BeardBrothersSchool este planul nostru pentru cea de-a 13 – a campanie. Ne-am propus o altfel de şcoală: un loc în care toti oamenii se vor dezvolta învăţând o meserie, un loc în care vor asimila cunoştinte necesare dezvoltării personale şi profesionale, un loc în care se va crea o comunitate de la care cu toţii vom avea de invăţat.

#BBSchool – va avea mai multe direcţii principale:
1. Educaţie pentru copii – Cursuri şi Workshops practice pe diferite domenii de activitate, cât şi cursuri suplimentare pentru o asimiliare mai bună a materiilor şcolare generale.
2. Schimbarea mentalităţii privind meseriile şi formarea profesională în această direcţie.
3. Sprijinirea beneficiarilor privind reconversia profesională.

Proiectul este structurat pe două ramuri:
#SOCIAL – ramură adresată copiilor din centrele de plasament sau care provin din familii care au o situaţie precară. Aceştia vor beneficia gratuit de serviciile şcolii.
#ECONOMIC-SOCIAL – cursurile şi workshop-urile vor avea un cost prestabilit, iar fondurile strânse vor asigura aceleaşi servicii pentru cei care nu îşi permit (Learn & Help).

Costurile proiectului #BBSchool sunt estimate la 300 de mii de euro. (Prima fază a proiectului se rezumă la construcţia şcolii într-un spaţiu de aproximativ 400 mp, în jurul Clujului.)

Între timp, dăm restart proiectului The Tutors – proiect de mentorat care se bazează pe aceleaşi principii ca şi BBSchool, dar la o scară mai mică.

No, hai la treabă!”