Video Cluj. Update. Bloc în flăcări la Florești. Primarul Horia Sulea: „Nenorocirea a lovit astăzi un bloc de pe str Fagului, al cărui acoperiș a luat foc. Din …”

Updated on ianuarie 8, 2020 Primarul Horia Șulea a reacționat după ce un bloc a luat foc, miercuri dimineața.

Patru familii au fost evacuate din clădire. Preventiv a fost dislocat un echipaj SMURD la locul intervenției, însă până acum nu sunt anunțate persoane rănite, precizează ISU Cluj, potrivit Ziua de Cluj.
Video Cluj. Update. Bloc în flăcări la Florești. Primarul Horia Sulea: „Nenorocirea a lovit astăzi un bloc de pe str Fagului, al cărui acoperiș a luat foc. Din ...” 1

Horia Sulea: „Dragii mei dragi,
Nenorocirea a lovit astazi un bloc de pe str Fagului, al carui acoperis a luat foc. Din fericire nu sunt victime umane, doar materiale.
Personal am fost si sunt in contact direct si continuu cu institutiile implicate in operatiunile de la fata locului.

Cautam, analizam si punem in aplicare solutii urgente pentru a veni in ajutorul famiilor afectate de incendiu, atat legat de posibilitatile de cazare temporara a acestora cat si legat de viitoarele reparatii la imobil.

Dragi floresteni, in aceasta perioada cu temperature scazute, cand instalatiile de incalzire sunt folosite la maxim, atentie sporita la securitatea acestora si la modul de intretinere al sistemelor de evacuare a fumului/gazelor arse. Acestea trebuie sa aiba o verificare prealabila folosirii si sezonului rece, efectuata de personal specializat”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!