Haideți la Cluj! Gabriela Firea le cere să plece din București celor care critică orașul. Ministrul Mediului: „NU mă las intimidat! Îmi recomandați “să mă mut din București” dacă nu îmi convine faptul că orașul este unul extrem de poluat și care generează deșeuri, așa cum am atras atenția. Am și eu câteva recomandări, doamnă primar”:

Updated on ianuarie 8, 2020 Deranj mare în Capitală după ce Gabriela Firea le-a spus celor care nu le place Bucureștiul să plece. Haideți la Cluj. Sigur nu e perfect orașul nostru dar măcar aici se caută soluții. Și nu o să-l auziți pe Emil Boc să vă spună să plecați din Cluj dacă nu vă convine.

Ministrul Mediului Costel Alexe și primarul general Gabriela Firea au avut, marți seară, la Antena 3, un schimb de replici cu privire la poluarea din Capitală, cel dintâi reproșându-i că Primăria nu a luat măsuri pentru îmbunătățirea calității aerului. „Mutați-vă din București, dacă nu vă place în București”, i-a răspuns Firea, potrivit Hotnews.

Haideți la Cluj! Gabriela Firea le cere să plece din București celor care critică orașul. Ministrul Mediului: „NU mă las intimidat! Îmi recomandați "să mă mut din București" dacă nu îmi convine faptul că orașul este unul extrem de poluat și care generează deșeuri, așa cum am atras atenția. Am și eu câteva recomandări, doamnă primar”: 1
(foto Municipiul Cluj-Napoca)

Florin Negruţiu: „Gabriela Firea a luat orașul pe persoană fizică și ne invită să plecăm din București dacă nu ne convine aerul de aici. Unde să plecăm?
La Floreasca, 25 de medici semnează o scrisoare de protest în semn de solidaritate cu medicul Beuran.
Haideți la Cluj! Gabriela Firea le cere să plece din București celor care critică orașul. Ministrul Mediului: „NU mă las intimidat! Îmi recomandați "să mă mut din București" dacă nu îmi convine faptul că orașul este unul extrem de poluat și care generează deșeuri, așa cum am atras atenția. Am și eu câteva recomandări, doamnă primar”: 2

Mă așteptam să se solidarizeze și cu noi, pacienții, cei care așteptăm cu orele în fața cabinetelor sau care suntem trimiși la farmacia de vizavi să le cumpărăm medicamente și feșe bolnavilor noștri. Dar dacă nu ne convine la Floreasca, poate că ar trebui să plecăm în altă parte. Unde să plecăm?
Trăim într-o țară în care fiecare e Șef, Somitate, Dumnezeu pe feuda lui, fie că vorbim de un oraș, un spital sau o țară. Feudalism 2020”.

Madalin Hodor: „Firea zice ca daca nu ne convine sa ne mutăm din București.
Ei ii convine. Ca ea nu mai sta in Bucuresti”.

Ministrul Mediului, Costel Alexe: „NU mă las intimidat!
Doamna primar Firea, aveți cumva impresia că orașul București e proprietatea dumneavoastră?
Haideți la Cluj! Gabriela Firea le cere să plece din București celor care critică orașul. Ministrul Mediului: „NU mă las intimidat! Îmi recomandați "să mă mut din București" dacă nu îmi convine faptul că orașul este unul extrem de poluat și care generează deșeuri, așa cum am atras atenția. Am și eu câteva recomandări, doamnă primar”: 3

Îmi recomandați “să mă mut din București” dacă nu îmi convine faptul că orașul este unul extrem de poluat și care generează deșeuri, așa cum am atras atenția.

Am și eu câteva recomandări, doamnă primar:

1. Mutați-vă dumneavoastră ÎN București! Dumneavoastră locuiți în județul Ilfov. Poate dacă ați locui efectiv în București v-ar păsa mai mult de traficul infernal și de poluare.

2. Rețineți asta, stimată doamnă: Bucureștenii pur și simplu “inhalează otravă”. Asta este poluarea: Otravă lentă. Aveați timp să faceți ceva pentru a combate poluarea din Capitală fiind primar “de doar trei ani și jumătate”. Nu doar că nu ați reușit, dar problemele s-au agravat în mandatul dumneavoastră.

3. Înțeleg faptul că aveți nevoie să vă certați cu cineva – cu premierul Orban, cu mine, cu opoziția din Consiliul General – ca să vă victimizați și să acoperiți faptul că Bucureștiul e sufocat și are mai multe probleme decât înainte de mandatul dumneavoastră.

Dar când vorbim de poluare mai bine lăsați capul jos, vă certați mai puțin și munciți mai mult pentru rezolvarea problemei.

E vorba de milioane de oameni, nu de orgoliile noastre.

Cifrele nu mint: Poluarea din București e gravă și îi afectează pe locuitori.

Nu mai bine lăsați dumneavoastră declarațiile bombastice și țâfnoase și vă apucați de treabă?”

error: Content is protected !!