Foto Cluj. „Eroii zilei de azi! Pompierii din detașamentele Cluj-Napoca și punctul de lucru Floreşti, au lichidat incendiul provenit la un bloc cu 3 etaje…”

Updated on ianuarie 8, 2020 Acoperișul unui bloc cu trei etaje din Florești a luat foc în această dimineață. Din fericire, nu au existat victime în urma incendiului.  Focul a izbucnit la acoperișul unui imobil cu trei etaje de pe strada Fagului.

Au intervenit trei autospeciale pentru stins incendii și o autoplatformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi, transmite mediafax.ro.

Asociația Ștergem Lacrimi a scris pe Facebook: „Eroii zilei de azi! Pompierii din detașamentele Cluj-Napoca și punctul de lucru Floreşti, au lichidat incendiul provenit la un bloc cu 3 etaje.

Foto Cluj. „Eroii zilei de azi! Pompierii din detașamentele Cluj-Napoca și punctul de lucru Floreşti, au lichidat incendiul provenit la un bloc cu 3 etaje...” 1 Foto Cluj. „Eroii zilei de azi! Pompierii din detașamentele Cluj-Napoca și punctul de lucru Floreşti, au lichidat incendiul provenit la un bloc cu 3 etaje...” 2 Foto Cluj. „Eroii zilei de azi! Pompierii din detașamentele Cluj-Napoca și punctul de lucru Floreşti, au lichidat incendiul provenit la un bloc cu 3 etaje...” 3 Foto Cluj. „Eroii zilei de azi! Pompierii din detașamentele Cluj-Napoca și punctul de lucru Floreşti, au lichidat incendiul provenit la un bloc cu 3 etaje...” 4 Foto Cluj. „Eroii zilei de azi! Pompierii din detașamentele Cluj-Napoca și punctul de lucru Floreşti, au lichidat incendiul provenit la un bloc cu 3 etaje...” 5 Foto Cluj. „Eroii zilei de azi! Pompierii din detașamentele Cluj-Napoca și punctul de lucru Floreşti, au lichidat incendiul provenit la un bloc cu 3 etaje...” 6 Foto Cluj. „Eroii zilei de azi! Pompierii din detașamentele Cluj-Napoca și punctul de lucru Floreşti, au lichidat incendiul provenit la un bloc cu 3 etaje...” 7 Foto Cluj. „Eroii zilei de azi! Pompierii din detașamentele Cluj-Napoca și punctul de lucru Floreşti, au lichidat incendiul provenit la un bloc cu 3 etaje...” 8

Pe urma incendiului au rezultat pagube materiale însemnate, din fericire fără victime.

Mulțumim!”

error: Content is protected !!