Cluj. Emil Boc, despre petarde: „A urmat o tornadă de petarde în fața Teatrului Național cum nu am văzut în niciun an. Parcă era la un meci de fotbal. Așa ceva eu nu am văzut de când sunt primar în Cluj-Napoca, și am …”

Updated on ianuarie 7, 2020 Aproape 15,000 de persoane au semnat o petiție pentru interzicerea petardelor și la Cluj. Primarul Emil Boc spune că este de acord.

Emil Boc, la Ziua Live: „Susțin orice formulă legală de restricționare, mergând chiar și până la interzicerea anumitor categorii de petarde, este benefică pentru siguranța cetățenilor. După ce s-a terminat focul de artificii a urmat o tornadă de petarde în fața Teatrului Național cum nu am văzut în niciun an.

Cluj. Emil Boc, despre petarde: „A urmat o tornadă de petarde în fața Teatrului Național cum nu am văzut în niciun an. Parcă era la un meci de fotbal. Așa ceva eu nu am văzut de când sunt primar în Cluj-Napoca, și am ...” 1

Parcă era la un meci de fotbal. Așa ceva eu nu am văzut de când sunt primar în Cluj-Napoca, și am participat la multe focuri de artificii și asta mi-a atras atenția că ceva trebuie făcut.

Mă raliez unui asemenea demers și voi susține, prin procedurile legale, o formulă prin care să ținem sub control. Practic, în fața Teatrului Național a fost teatru de război. Nu ne putem juca cu așa ceva!”.

error: Content is protected !!