Cluj. Bogdan: „Domnule sofer, care circulai pe contrasens pe A3, nodul de la Gilău , din cauza caruia m-am izbit de parapet, ca sa evit o coliziune frontala, iti multumesc mult, si imi doresc sa sa te gaseasca Poliția, în cel mai scurt timp…”

Updated on ianuarie 7, 2020 Un șofer a intrat în parapetul care delimitează benziile de circulație pe autostrada Transilvania, în zona nodului rutier de la Gilău, din cauza unei mașini care circula pe contrasens.

”Domnule șofer, care circulai pe contrasens pe autostrada A3, nodul de la Gilau ora 14:48, din cauza căruia m-am izbit de parapet, ca sa evit o coliziune frontala, îți mulțumesc mult, și îmi doresc sa te gaseasca Poliția, în cel mai scurt timp.
Cluj. Bogdan: „Domnule sofer, care circulai pe contrasens pe A3, nodul de la Gilău , din cauza caruia m-am izbit de parapet, ca sa evit o coliziune frontala, iti multumesc mult, si imi doresc sa sa te gaseasca Poliția, în cel mai scurt timp...” 1

Nici măcar nu ai încetinit, sa vezi dacă sunt bine!!!!”, a scris Făt Bogdan‎ pe grupul INFO TRAFIC CLUJ.

Astfel de cazuri sunt tot mai întâlnite pe drumurile din România. De altfel, ieri un TIR a fost filmat în timp ce circula cu viteză pe contrasens pe șoseaua de centură a Capitalei.

Se pare că autotrenul aparține unei firme străine de transport și nu se știe cum a ajuns acolo. S-ar putea ca șoferul să fi greșit la un moment dat direcția și s-a pierdut, scrie stirilekanald.ro.

De altfel, circulă cu avariile pornite, ca să fie observat de cei care vin din sens opus.

error: Content is protected !!