Accident Cluj. Motociclist grav rănit după ce un taximetrist l-a lovit în Piața Avram Iancu

Updated on ianuarie 5, 2020 Un motociclist a fost grav rănit sâmbătă după ce un taximetrist l-a lovit în Piața Avram Iancu.

Un motociclist din Cluj a ajuns aseară în stare gravă la spital după ce a izbit lateral stânga un taxi al cărui șofer nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers, anunță DCnews.

Accident Cluj. Motociclist grav rănit după ce un taximetrist l-a lovit în Piața Avram Iancu 1

Pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. CLUJ, Tereza Voicu a scris: „Conform reprezentantilor Ipj Cluj un barbat de 60 ani din mun.Cluj Napoca, in timp ce conducea auto (taxi) in P.ta Avram Iancu dinspre Bld. 21 Dec.1989 inspre Teatru, a efectuat manevra de schimbare a directiei de mers pentru a patrunde in standul taxi aflat vis-a-vis de Teatru si a surprins si acrosat o motocicleta condusa de un barbat de 20 ani, din mun.Petrosani, jud. Hunedoara.

Acesta avea ca si pasager pe motor o femeie de 22 ani din Dej, jud.CJ. In urma impactului, motorul s.a rasturnat pe partea carosabila, iar pasagera de pe motor a suferit leziuni la unul din membrele inferioare.

S- a stabilit ca motoclistul avea suspendat dreptul de a conduce, iar placuta aplicata pe moto apartinea unei alte motociclete.
In continuare se fac cercetari pentru stabilirea exacta a cauzelor accidentului”.

error: Content is protected !!