Cluj: Un câine maidanez din Dej a fost adoptat de ambasadorul Belgiei în Luxemburg

Updated on decembrie 29, 2019 O cățelușă de 6 luni, găsită pe străzile din Dej, a fost adoptată de Ambasadorul Belgiei în Luxemburg.

Catelusa avea doar 3 luni atunci cand in luna septembrie a fost salvata de pe strazile din Dej. Proprietara unui autoturism i-a anuntat pe cei de la Asociatia „Anima Pro Terra” ca de cateva zile, un catel speriat si-a gasit adapost sub masina ei, in parcare.

Cluj: Un câine maidanez din Dej a fost adoptat de ambasadorul Belgiei în Luxemburg 1

Cum masina trebuia mutata, dar catelusa nu se dadea dusa de sub autoturism, reprezentantii asociatiei au luat-o si au ingrijit-o, iar mai apoi au scos-o spre adoptie. Un ONG din Luxemburg cu care colaboreaza asociatia din Dej a preluat imediat postarea si nu dupa mult timp, au aparut si oameni cu suflet interesati sa o adopte pe Karen.

Cluj: Un câine maidanez din Dej a fost adoptat de ambasadorul Belgiei în Luxemburg 2

Spre uimirea salvatorilor, printre cei care si-au dorit sa ii ofere un camin catelusei a fost si ambasadorul Belgiei in Luxemburg. S-a semnat imediat un contract de adoptie, iar Karen, care a fost „rebotezata” si a primit numele de Caline, i-a fost dusa noului stapan chiar de ambasadorul Romaniei in Luxemburg, informează dejeanul.ro.

„Este un exemplu faptul ca au ales sa adopte un caine salvat de pe strazi și nu si-au cumpărat unul…”, ne-a declarat Georgeta Danciu, reprezentanta Asociatiei Anima Pro Terra Dej.

error: Content is protected !!