(Foto) Ala Pislaru: „Vreau să priviți, dragi bucureșteni, cum e Clujul!!!”

(Last Updated On: December 29, 2019)

Lucrurile mici, normale, îi impresionează pe cei care vin în Cluj. De exemplu, panourile care îți arată în cât tip ajunge autobuzul în stație.

Ala Pislaru: „Vreau să priviți, dragi bucureșteni, cum e Clujul!!!”
(Foto) Ala Pislaru: „Vreau să priviți, dragi bucureșteni, cum e Clujul!!!” 1

Dan Fit: „Cluj Napoca”

Bogdan Bonu: „From Cluj whit love 😋”
(Foto) Ala Pislaru: „Vreau să priviți, dragi bucureșteni, cum e Clujul!!!” 2

(Foto) Ala Pislaru: „Vreau să priviți, dragi bucureșteni, cum e Clujul!!!” 3

(Foto) Ala Pislaru: „Vreau să priviți, dragi bucureșteni, cum e Clujul!!!” 4

(Foto) Ala Pislaru: „Vreau să priviți, dragi bucureșteni, cum e Clujul!!!” 5

(Foto) Ala Pislaru: „Vreau să priviți, dragi bucureșteni, cum e Clujul!!!” 6

Hai la Revelion la Cluj! Ca în fiecare an, mii de clujeni și turiști sunt așteptați să petreacă trecerea dintre ani în centrul Clujului, cu concerte și focuri de artificii.
Programul anunțat de Primăria Cluj-Napoca pentru noaptea de Revelion începe la ora 22:00, când pe scena din Piața Unirii va urca trupa Datina. De la 23:00 va urma concertul celor de la DJ Project.

La miezul nopții punctul zero al distracției se mută în Piața Avram Iancu, unde de la ora 00.00, va avea loc un impresionant spectacol de artificii, care va marca trecerea în Noul An. Momentul va fi sărbătorit cu peste 750 de sticle de șampanie.

Seara se va încheia în Piața Unirii alături de Arpy & Zip Band, care vor concerta de la ora 00:15.

În Piața Unirii continuă să fie deschis în aceste zile și Târgul de Crăciun Cluj-Napoca. Astfel că, participanții la evenimentele de Revelion au ocazia de a se bucura de atracțiile târgului pentru ultima dată în această ediție: carusel cu luminițe, iglu cu urși polari, un joc de mari dimensiuni, produse de sezon, migdale și nuci glazurate, cozonaci, ceai sau vin fiert cu scorțișoară, produse tradiționale, produse lucrate manual și o gamă largă de produse gastronomice de sezon.

În ultima zi din an, intrarea la patinoarul din Piața Unirii va fi gratuită după următorul program: 10:00-11:30, 12:00-13:30, 14:00-15:30 și 22:00-01:00.