Accident Cluj. Mihai: „Un om întins pe prima banda pe sensul spre Turda, decedat. Atenție mare, plin de cioburi pe jos + multa lume adunata, multi chiar pe carosabil”

(Last Updated On: December 26, 2019)

O persoană ar fi murit joi seara vizavi de Lukoil Valcele, pe sensul spre Turda.

Pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. CLUJ, Mihai Faur a scris: „Accident cu victima vizavi de Lukoil Valcele, e un om întins pe prima banda pe sensul spre Turda, decedat. Atenție mare, plin de cioburi pe jos + multa lume adunata, multi chiar pe carosabil”.

Revenim cu detalii!

Accident Cluj. Mihai: „Un om întins pe prima banda pe sensul spre Turda, decedat. Atenție mare, plin de cioburi pe jos + multa lume adunata, multi chiar pe carosabil” 1

Ministerul Afacerilor Interne a informat că, în ultimele 48 de ore, s-au înregistrat 44 de accidente rutiere, din care au rezultat 19 morţi şi 33 de persoane grav rănite. Autorităţile precizează că cifrele sunt uriaşe şi fac apel la participanţii la trafic să respecte Codul Rutier, anunță Observator TV.

Ministerul Afacerilor Interne, apel pe Facebook: “44 de accidente, 19 persoane decedate și 33 grav rănite… doar în ultimele 48 de ore! Este FOARTE MULT, este EXTREM DE MULT! Vă rugăm să înțelegeți că nerespectarea regulilor rutiere vă poate costa viața! Și mai înțelegeți ceva, Sărbători sunt și la anul… și peste doi ani… și peste 10 ani… și peste 50 de ani.

Nu vă mai grăbiți, pentru că o oră pe care credeți că o câștigați vă poate costa viața! Dacă ești la volan și vezi acest mesaj, închide imediat telefonul… ești în pericol să faci un accident! Dacă ești pasager, citește cu voce tare să audă și șoferul! P. S. Mulțumim polițiștilor rutieri și tuturor salvatorilor pompieri care au făcut eforturi supraomenești pentru a salva persoanele încarcerate!

Știm că fiecare dramă pe care au văzut-o a lăsat urme grele în sufletele lor! Este foarte greu să îți stăpânești lacrimile atunci când vezi destine de tineri frânte din neglijență și neatenție! Nu uitați: – Viața are prioritate și doar acasă vă așteaptă cei dragi!”