Foto Cluj. Claudiu: „Un “smart city” care se îneacă în noroaie. Aceste poze sunt făcute în centrul orașului nu într-un cartier îndepărtat.  Atâta timp cât poliția locală nu aplică amenzi sau opresc șantierele de unde mașinile ies pe carosabil cu roțile pline de noroi. Atâta timp cât iarna încă se mai aruncă cu sare amestecată cu nisip, pentru diminuare costuri. Atâta timp cât ..”

Updated on decembrie 22, 2019 Mulți șoferi se plâng că mașinile lor alunecă precum săniile chiar dacă nu a nins. Problema o reprezintă noroiul care s-a așezat pe șosele. Mai poate fi el curățat?

Claudiu Nistor: „2019. Cluj-Napoca. Un “smart city” care se îneacă în noroaie.
Aceste poze sunt făcute în centrul orașului nu într-un cartier îndepărtat. Atâta timp cât poliția locală nu ia măsuri împotriva celor care parchează pe spațiul verde.

Foto Cluj. Claudiu: „Un "smart city" care se îneacă în noroaie. Aceste poze sunt făcute în centrul orașului nu într-un cartier îndepărtat.  Atâta timp cât poliția locală nu aplică amenzi sau opresc șantierele de unde mașinile ies pe carosabil cu roțile pline de noroi. Atâta timp cât iarna încă se mai aruncă cu sare amestecată cu nisip, pentru diminuare costuri. Atâta timp cât ..” 1 Foto Cluj. Claudiu: „Un "smart city" care se îneacă în noroaie. Aceste poze sunt făcute în centrul orașului nu într-un cartier îndepărtat.  Atâta timp cât poliția locală nu aplică amenzi sau opresc șantierele de unde mașinile ies pe carosabil cu roțile pline de noroi. Atâta timp cât iarna încă se mai aruncă cu sare amestecată cu nisip, pentru diminuare costuri. Atâta timp cât ..” 2

Atâta timp cât poliția locală nu aplică amenzi sau opresc șantierele de unde mașinile ies pe carosabil cu roțile pline de noroi. Atâta timp cât iarna încă se mai aruncă cu sare amestecată cu nisip, pentru diminuare costuri.

Atâta timp cât spațiul verde este proiectat și executat astfel încât la o ploaie toată apa murdară curge pe asfalt. Atâta timp cât spațiul verde este un spațiu negru, datorită lipsei de verdeață. Atâta timp cât în 2019 încă sunt străzi care nu sunt asfaltate. Atâta timp cât după o intervenție, groapa acoperită cu pământ rămâne săptămâni întregi neasfaltată. Atâta timp cât vom avea aceste lucruri, vom avea un “mud city”.

Foto Cluj. Claudiu: „Un "smart city" care se îneacă în noroaie. Aceste poze sunt făcute în centrul orașului nu într-un cartier îndepărtat.  Atâta timp cât poliția locală nu aplică amenzi sau opresc șantierele de unde mașinile ies pe carosabil cu roțile pline de noroi. Atâta timp cât iarna încă se mai aruncă cu sare amestecată cu nisip, pentru diminuare costuri. Atâta timp cât ..” 3

Înainte de smart city, mi-aș dori un clean city.
Vă invit să vă spuneți părerea despre cât de curat vi se pare orașul și posibile cauze și soluții”.

error: Content is protected !!