Accident Cluj. Update. Un puşti de 16 ani, beat, a furat o maşină din spălătoria tatălui său a rupt un gard şi o ţeavă de gaze şi s-a răsturnat, în Apahida

Updated on decembrie 15, 2019 Un grav accident de circulație a avut loc ieri seară în Apahida, provocat de un copil de 16 ani, beat și fără permis.

Tânărul a a furat o maşină din spălătoria auto a tatălui său. A profitat de faptul că tatăl său a lăsat cheile în contact la maşina respectivă, s-a urcat la volan şi a pornit cu autoturismul prin localitate, transmite observator.tv.

Accident Cluj. Update. Un puşti de 16 ani, beat, a furat o maşină din spălătoria tatălui său a rupt un gard şi o ţeavă de gaze şi s-a răsturnat, în Apahida 1

(INFO TRAFIC jud. CLUJ, )

În urma cursei nebune pe străzi băiatul a lovit două maşini, a rupt un gard şi o ţeavă de gaze şi s-a răsturnat cu autoturismul furat.

Din fericire, reprezentanţii companiei de gaze au intervenit prompt pentru a evita o tragedie.

A fost însă nevoie şi de intervenţia pompierilor de la descarcerare pentru a-l scoate pe teribilist dintre fiarele contorsionate ale maşinii.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea mai multor infracţiuni, conducere fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi furt în scop de folosinţă şi distrugere, iar părinţii săi vor fi nevoiţi să acopere toate pagubele produse de fiul lor.

error: Content is protected !!