(Foto) Londra-Cluj-București, pentru românii plecați în străinătate. „Mi-e dor de tine”, „Şi mie”, „Te aştept”

Updated on decembrie 11, 2019 Un răspuns la mesajul luminos amplasat la începutul lunii noiembrie în Londra cu textul „Mi-e dor de tine”, după replica de la Cluj, a fost amplasat ieri seară și la Bucureşti.

Reprezentanţii Festivalului „Lights ON” România, care au amplasat mesajele „Mi-e dor de tine” în Londra şi „Şi mie” la Cluj-Napoca au aprins, marţi seara, lumini cu mesajul „Te aştept”, la Bucureşti, informează mediafax.ro.

(Foto) Londra-Cluj-București, pentru românii plecați în străinătate. „Mi-e dor de tine”, „Şi mie”, „Te aştept” 1 (Foto) Londra-Cluj-București, pentru românii plecați în străinătate. „Mi-e dor de tine”, „Şi mie”, „Te aştept” 2

Instalaţia de lumină „Te aştept” a fost inaugurată pe Podul Izvor, ca o continuare a dialogului dintre „Mi-e dor de tine”, instalaţie aprinsă în Canary Wharf, Londra, şi „Şi mie”, instalaţie aprinsă pe podul Elisabeta din Cluj-Napoca. Primele imagini cu mesajul „Mi-e dor de tine” au devenit virale pe reţelele de socializare în primul tur al alegerilor prezidenţiale.

Cei de la Lights On Romania au scris pe Facebook: „Așteptarea a luat sfârșit. TE AȘTEPT este aici. Ca și când…

(Foto) Londra-Cluj-București, pentru românii plecați în străinătate. „Mi-e dor de tine”, „Şi mie”, „Te aştept” 3 (Foto) Londra-Cluj-București, pentru românii plecați în străinătate. „Mi-e dor de tine”, „Şi mie”, „Te aştept” 4

… este aici să desăvârșească dialogul dintre MI-E DOR DE TINE (Londra) și ȘI MIE (Cluj-Napoca).
… este aici să creeze o punte de legătură între cei plecați și cei rămași.
… este aici să ne fie izvor de dor, de emoție, de bucurie.”

error: Content is protected !!