FELICITĂRI! Târgul de Crăciun din Cluj, locul 8 în competiția Best Christmas Markets in Europe organizată de European Best Destinations

Updated on decembrie 11, 2019 Târgul de Crăciun din Cluj Napoca s-a clasat pe locul 8 în competiția Best Christmas Markets in Europe. Astfel, Cluj Napoca s-a clasat pentru a doua oară la rând în top 10 al Târgurilor de Crăciun

„Avem rezultatele oficiale! Cluj-Napoca, pe locul 8 în competiția Best Christmas Markets in Europe organizată de European Best Destinations!

FELICITĂRI! Târgul de Crăciun din Cluj, locul 8 în competiția Best Christmas Markets in Europe organizată de European Best Destinations 1

Cu 14.442 de voturi, Cluj-Napoca se clasează pentru al doilea an la rând în top 10 al târgurilor de Crăciun! Suntem copleșiți de bucurie și vă mulțumim înzecit pentru voturi!”, au scris organizatorii Târgului de Crăciun.

Despre Târgul de Crăciun din Cluj Napoca cei de la European Best Destinations au scris: „Ce descrie cel mai bine Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca? Este sărbătorirea întregii familii – „FAMILION” – alcătuită din copii, părinți, bunici, mătuși, unchi, veri, prieteni care sunt precum familia, animale de companie de familie și așa mai departe.

Este un loc cu adevărat prietenos. Când intri la porțile Târgului, o lume de basm se deschide în fața ta, într-un cadru frumos păzit de maiestuoasa biserică Sfântul Mihail.

Micile case albe care îți încântă ochii găzduiesc cea mai uimitoare selecție de furnizori sezonieri.

Gheața scânteietoare a patinoarului vă invită la o plimbare în jurul statuii lui Matia Corvin. În fiecare seară, concertele de colinde și muzică de sezon vă atrag spre scena principală pentru o doză bună de spirit de Crăciun”.

Cel mai frumos târg de Crăciun din acest an a fost ales cel din Budapesta din cele 20 care au intrat în competiție.

 

error: Content is protected !!