(Video) Mihai Sturzu face mișto de Cluj și Emil Boc. „Exagerat de fain ii Clujul. Doar când nu e. Dar ii fortie, foooortie fain! 

Updated on decembrie 10, 2019 Mihai Sturzu are și el o supărare. Mulți clujeni nu văd și lucrurile rele din oraș, le văd doar pe cele bune și se mai și laudă cu ele. A făcut un inventar al lucrurilor care nu prea sunt ok, ironizându-i pe clujeni într-un video postat pe Youtube.

Mihai Sturzu: „Exagerat de fain ii Clujul. Doar când nu e. Dar ii fortie, foooortie fain! Exagerat de morning show – 10.12.2019”.

(Video) Mihai Sturzu face mișto de Cluj și Emil Boc. „Exagerat de fain ii Clujul. Doar când nu e. Dar ii fortie, foooortie fain!  1

Sturzu vorbește de aglomerația din Cluj, de mirosurile de la groapa de gunoi, de faptul că Emil Boc a fosr surprins iarna trecută când curăța balconul primăriei de zăpadă. Povestește și experiența avută timp de două luni în Cluj.

Mi-am adus aminte că unii dintre cei mai buni prieteni ai mei sunt clujeni … și e toată isteria asta cât de fain îi Clujul … nu poți să-i spui unui clujean absolut nimic, nu de rău, o semi-critică, totuși nu-i chiar așa, că te ia: ioi, nu, dar îi foarte fain, forte, forte fain la Cluj” spune printre altele Sturzu în video.

Vezi aici Video:

Dacă e fain la Cluj, ce ar trebui să spunem? Că-i fain la București?

error: Content is protected !!