(Video) Mihai Sturzu face mișto de Cluj și Emil Boc. „Exagerat de fain ii Clujul. Doar când nu e. Dar ii fortie, foooortie fain! 

(Last Updated On: December 10, 2019)

Mihai Sturzu are și el o supărare. Mulți clujeni nu văd și lucrurile rele din oraș, le văd doar pe cele bune și se mai și laudă cu ele. A făcut un inventar al lucrurilor care nu prea sunt ok, ironizându-i pe clujeni într-un video postat pe Youtube.

Mihai Sturzu: „Exagerat de fain ii Clujul. Doar când nu e. Dar ii fortie, foooortie fain! Exagerat de morning show – 10.12.2019”.

(Video) Mihai Sturzu face mișto de Cluj și Emil Boc. „Exagerat de fain ii Clujul. Doar când nu e. Dar ii fortie, foooortie fain!  1

Sturzu vorbește de aglomerația din Cluj, de mirosurile de la groapa de gunoi, de faptul că Emil Boc a fosr surprins iarna trecută când curăța balconul primăriei de zăpadă. Povestește și experiența avută timp de două luni în Cluj.

Mi-am adus aminte că unii dintre cei mai buni prieteni ai mei sunt clujeni … și e toată isteria asta cât de fain îi Clujul … nu poți să-i spui unui clujean absolut nimic, nu de rău, o semi-critică, totuși nu-i chiar așa, că te ia: ioi, nu, dar îi foarte fain, forte, forte fain la Cluj” spune printre altele Sturzu în video.

Vezi aici Video:

Dacă e fain la Cluj, ce ar trebui să spunem? Că-i fain la București?