Foto/Video Cluj. Eșec organizatoric pentru Kings on Ice. Vedeta Plushenko a căzut pe gheaţa topită: „bălţi, tuburi lipite, ar fi imposibil să sari, să patinezi. Nu am văzut niciodată aşa ceva. Împreună cu organizatorii, echipa noastră …”

Updated on decembrie 10, 2019 Spectacolul Kings on Ice de la Cluj NApoca din acest weekend a fost un eșec total.

Din cauza că nu s-a făcut gheaţa de pe patinoarul amenajat în BT Arena, spectacolul a fost amânat de sâmbătă seara pe duminică dimineaţa, la 9.30. Cele 3 ore promise s-au transformat în circa o oră, în care patinatorii au fost nevoiţi să evite gheaţa crăpată, bălţile şi să împartă „scena” cu angajaţii organizatorilor trimişi să „peticească” gheaţa, informează adevarul.ro.

Marele patinator Evgeni Plushenko a căzut pe gheaţă lovind cu patina o ţeavă din care a tâşnit apa.

Foto/Video Cluj. Eșec organizatoric pentru Kings on Ice. Vedeta Plushenko a căzut pe gheaţa topită: „bălţi, tuburi lipite, ar fi imposibil să sari, să patinezi. Nu am văzut niciodată aşa ceva. Împreună cu organizatorii, echipa noastră ...” 1 Foto/Video Cluj. Eșec organizatoric pentru Kings on Ice. Vedeta Plushenko a căzut pe gheaţa topită: „bălţi, tuburi lipite, ar fi imposibil să sari, să patinezi. Nu am văzut niciodată aşa ceva. Împreună cu organizatorii, echipa noastră ...” 2
(Foto Adevarul)

„Astăzi a fost cel mai uimitor spectacol din viaţa mea. Spectacolul trebuia să aibă loc ieri (sâmbătă-nr), la 19-00, dar la 18-00, gheaţa nu era nici măcar îngheţată: bălţi, tuburi lipite, ar fi imposibil să sari, să patinezi.

Nu am văzut niciodată aşa ceva. Împreună cu organizatorii, echipa noastră şi-a asumat riscul şi a amânat spectacolul pentru această dimineaţă (duminică-nr) la 9.30, pentru că seara avem deja spectacol la Budapesta.

Sincer, nu mă aşteptam să văd sala plină la un eveniment organizat atât de devreme. Am patinat mai mult de 3.000 de spectacole de-a lungul vieţii mele, dar nu am avut niciodată astfel de probleme cu gheaţa (problemă care nu a fost rezolvată până la urmă) şi nu am patinat niciodată pentru public atât de devreme dimineaţa!

Foto/Video Cluj. Eșec organizatoric pentru Kings on Ice. Vedeta Plushenko a căzut pe gheaţa topită: „bălţi, tuburi lipite, ar fi imposibil să sari, să patinezi. Nu am văzut niciodată aşa ceva. Împreună cu organizatorii, echipa noastră ...” 3 Foto/Video Cluj. Eșec organizatoric pentru Kings on Ice. Vedeta Plushenko a căzut pe gheaţa topită: „bălţi, tuburi lipite, ar fi imposibil să sari, să patinezi. Nu am văzut niciodată aşa ceva. Împreună cu organizatorii, echipa noastră ...” 4

Gheaţa ne-a dezamăgit oricum, pe lângă gaura din mijlocul gheţii, pe care toată lumea o înconjura cu grijă, până la sfârşitul spectacolului, gheaţa a început să se topească şi să se crape, dar tot am riscat un sari cu Sanya (fiul de 6 ani al campionului-nr) în final.

El a sărit şi a căzut, am sărit şi eu, am lovit o conductă de apă cu o patină şi s-a întâmplat Fântâna din Trevi (a izbucnit apa din ţeavă-nr). Aţi văzut vreodată aşa ceva? Eu, cu siguranţă, nu am văzut! Am avut astfel de spectacol de neuitat. Nu-mi pot imagina ce vor face organizatorii cu compania care trebuia să asigure gheaţa, dar ieri spectatorii au vrut să ne „sfâşie” din cauza amânării spectacolului, iar astăzi, la final am fost ovaţionaţi în picioare!

În Europa, oamenilor încă le place patinajul ceea ce este foarte fain! Mulţumesc Cluj-Napoca, multă dragoste”, a fost mesajul transmis de Plushenko.

Foto/Video Cluj. Eșec organizatoric pentru Kings on Ice. Vedeta Plushenko a căzut pe gheaţa topită: „bălţi, tuburi lipite, ar fi imposibil să sari, să patinezi. Nu am văzut niciodată aşa ceva. Împreună cu organizatorii, echipa noastră ...” 5

 

Mulţi dintre spectatorii care au fost la eveniment vor să le fie returnaţi banii pentru bilete sau o parte din sumă.

Vezi aici Video:

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!