(Foto) Cum a reușit?! Tiberiu: „Azi la ora 8.30 o ieșire în decor spectaculoasă pe un drum de lângă Cluj ! Fără accidentare și fără probleme la autovehicul !”

Updated on decembrie 10, 2019 Greu cu camioanele, zilele astea. Ieri, un camion militar care transporta un tun a rămas suspendat pe podul de la ieşirea din Dej spre Bistriţa. Astăzi, un camiona a avut parte de o ieșire în decor spectaculoasă pe un drum de lângă Cluj !

Tiberiu Argintaru: „Azi la ora 8.30 o ieșire în decor spectaculoasă pe un drum de lângă Cluj ! Fără accidentare și fără probleme la autovehicul !”

(Foto) Cum a reușit?! Tiberiu: „Azi la ora 8.30 o ieșire în decor spectaculoasă pe un drum de lângă Cluj ! Fără accidentare și fără probleme la autovehicul !” 1 (Foto) Cum a reușit?! Tiberiu: „Azi la ora 8.30 o ieșire în decor spectaculoasă pe un drum de lângă Cluj ! Fără accidentare și fără probleme la autovehicul !” 2 (Foto) Cum a reușit?! Tiberiu: „Azi la ora 8.30 o ieșire în decor spectaculoasă pe un drum de lângă Cluj ! Fără accidentare și fără probleme la autovehicul !” 3

Revenim cu detalii!

Ieri, Şoferul unui camion militar care transporta un tun a rămas suspendat pe podul de la ieşirea din Dej spre Bistriţa.

Șoferul camionului militar a pierdut controlul volanului și a rămas pe jumătate suspendat în afara podului, informează observator.tv.

(Foto) Cum a reușit?! Tiberiu: „Azi la ora 8.30 o ieșire în decor spectaculoasă pe un drum de lângă Cluj ! Fără accidentare și fără probleme la autovehicul !” 4

Am fost solicitați să intervenim cu o autospecială cu modul de descarcerare, alături de un echipaj SAJ, în urma unui eveniment rutier în care a fost implicat un ansamblu camion – atelaj militar, care s-a produs pe podul de la ieșirea din municipiul Dej spre Bistrița, în jurul orei 10.30.
A fost consultat un militar din camionul implicat în eveniment de către echipajul SAJ și a fost transportat pentru investigații suplimentare la spital”, informează autorităţile.

Vezi video aici:

Din primele informaţii, camionul a intrat în derapaj din cauza tunului pe care îl tracta.

error: Content is protected !!