Felicitări! Primaria Cluj-Napoca a primit Premiul de Excelenta in Guvernare locala participativa la Gala Asociatiei Municipiilor din Romania. Emil Boc: „Multumesc clujenilor pentru spiritul civic de care au dat dovada prin implicarea constanta in aceste proiecte si colegilor mei…”

Updated on decembrie 10, 2019 Primaria Cluj-Napoca a primit Premiul de Excelenta in Guvernare locala participativa la Gala Asociatiei Municipiilor din Romania

Primaria Cluj-Napoca a obtinut premiul de excelenta in guvenare locala participativa.

Felicitări! Primaria Cluj-Napoca a primit Premiul de Excelenta in Guvernare locala participativa la Gala Asociatiei Municipiilor din Romania. Emil Boc: „Multumesc clujenilor pentru spiritul civic de care au dat dovada prin implicarea constanta in aceste proiecte si colegilor mei...” 1

Municipalitatea clujeană a mai obținut premii de excelență în 2017, pentru Digitalizare, și în 2018 pentru Transport public.

„Dupa premiile de excelenta in Digitalizare ( 2017), in Transport public ( 2018), anul acesta Primaria Cluj-Napoca a obtinut premiul de excelenta in guvenare locala participativa.

Felicitări! Primaria Cluj-Napoca a primit Premiul de Excelenta in Guvernare locala participativa la Gala Asociatiei Municipiilor din Romania. Emil Boc: „Multumesc clujenilor pentru spiritul civic de care au dat dovada prin implicarea constanta in aceste proiecte si colegilor mei...” 2 Felicitări! Primaria Cluj-Napoca a primit Premiul de Excelenta in Guvernare locala participativa la Gala Asociatiei Municipiilor din Romania. Emil Boc: „Multumesc clujenilor pentru spiritul civic de care au dat dovada prin implicarea constanta in aceste proiecte si colegilor mei...” 3 Felicitări! Primaria Cluj-Napoca a primit Premiul de Excelenta in Guvernare locala participativa la Gala Asociatiei Municipiilor din Romania. Emil Boc: „Multumesc clujenilor pentru spiritul civic de care au dat dovada prin implicarea constanta in aceste proiecte si colegilor mei...” 4

Acest premiu subliniaza inca o data faptul ca Primaria Cluj-Napoca este prima din Romania care a implementat si implementeaza proiecte de bugetare participativa.

Multumesc clujenilor pentru spiritul civic de care au dat dovada prin implicarea constanta in aceste proiecte si colegilor mei din Primaria Cluj-Napoca pentru sprijinul acordat in vederea implementarii lor”, a declarat primarul Emil Boc.

error: Content is protected !!