Cluj: Se instalează semafor în Baciu, în zona Petrom. „După finalizarea lucrărilor la această trecere de pietoni, următoarea trecere semaforizată va fi cea de la intersecția cu strada Privighetorii urmând ca pe parcursul anului 2020 să fie semaforizate toate trecerile de pietoni de pe strada Transilvaniei.”

Updated on decembrie 10, 2019 Primăria Baciu a anunțat astăzi demararea lucrărilor de instalare a unui semafor la trecerea de pietoni din zona Petrom.

Semaforul în această zonă a fost cerut de mulți ani, dar abia acum a fost aprobat.

Cluj: Se instalează semafor în Baciu, în zona Petrom. „După finalizarea lucrărilor la această trecere de pietoni, următoarea trecere semaforizată va fi cea de la intersecția cu strada Privighetorii urmând ca pe parcursul anului 2020 să fie semaforizate toate trecerile de pietoni de pe strada Transilvaniei.” 1

„În data de 05.12.2019 a fost emisă autorizația de construire și a fost emis și ordinul de începere a lucrărilor pentru semaforizarea trecerilor de pietoni în Localitatea Baciu pe Strada Transilvaniei.

Azi 10.12.2019 au început efectiv lucrările în teren pentru montarea semaforului la trecerea de pietoni din zona Petrom. După finalizarea lucrărilor la această trecere de pietoni, următoarea trecere semaforizată va fi cea de la intersecția cu strada Privighetorii urmând ca pe parcursul anului 2020 să fie semaforizate toate trecerile de pietoni de pe strada Transilvaniei.

Cluj: Se instalează semafor în Baciu, în zona Petrom. „După finalizarea lucrărilor la această trecere de pietoni, următoarea trecere semaforizată va fi cea de la intersecția cu strada Privighetorii urmând ca pe parcursul anului 2020 să fie semaforizate toate trecerile de pietoni de pe strada Transilvaniei.” 2 Cluj: Se instalează semafor în Baciu, în zona Petrom. „După finalizarea lucrărilor la această trecere de pietoni, următoarea trecere semaforizată va fi cea de la intersecția cu strada Privighetorii urmând ca pe parcursul anului 2020 să fie semaforizate toate trecerile de pietoni de pe strada Transilvaniei.” 3 Cluj: Se instalează semafor în Baciu, în zona Petrom. „După finalizarea lucrărilor la această trecere de pietoni, următoarea trecere semaforizată va fi cea de la intersecția cu strada Privighetorii urmând ca pe parcursul anului 2020 să fie semaforizate toate trecerile de pietoni de pe strada Transilvaniei.” 4

Dorim pe această cale să le mulțumim tuturor celor care s-au implicat și au ajutat la implementarea acestui proiect”, transmite primăria Baciu. 

Astfel, măsurile de fluidizare a traficului la ieșirea spre Zalău continuă. După schimbarea guvernului PSD, noul executiv a început să aprobe autorizațiile de lărgire a drumului și de instalare a semafoarelor.

Următorul pas este lărgirea drumului la 4 benzi, proiect care va demara la anu prin lărgirea podețului de lângă Petrom.

error: Content is protected !!