Cluj. Aproape 100 de ansambluri rezidențiale în construcție în Florești 2019. Pe unde vor circula cu mașinile?

(Last Updated On: December 10, 2019)

Dezvoltatorii caută cu disperare terenuri pe care să ridice noi blocuri și ansambluri rezidențiale în Cluj. Cum cererea este atât de mare și oferta mică, dezvoltatorii s-au orientat spre zonele învecinate ale orașului. În județul Cluj, Floreștiul iese în evidență și pare să fie locația perfectă pentru noi ansambluri imobiliare – fapt dovedit de cele 95 de proiecte rezidențiale în diverse faze de construcție din localitate.

44 de proiecte rezidențiale sunt în prezent în faza de construcție și au scoase la vânzare apartamente ce pot fi consultate pe platforma www.faraagentie.ro

Cluj. Aproape 100 de ansambluri rezidențiale în construcție în Florești 2019. Pe unde vor circula cu mașinile? 1

Alte 51 de proiecte rezidențiale urmează să demareze lucrările în prima jumătate a anului 2020 adăugând noi spații locative disponibile în Florești.

Analizând harta ansamblurilor noi ce urmează să fie livrate în Florești se remarcă o concentrare a acestora în special în 3 zone: zona vecinătății mall-ului Vivo, zona vecinătății noului parc ce se modernizează: Parcul Poligonului, dar și în zona de Vest a Floreștiului care deși este mai îndepărtată de Cluj permite o conectare facilă cu autostrada.

Traficul de Florești devine oportunitate imobiliară?

Cea mai mare nemulțumire a locuitorilor din Florești este traficul spre și dinspre Cluj, în special la orele de vârf, când oamenii pleacă la muncă sau duc copiii la școli și grădinițe. Totuși, această situație generează alte noi soluții pentru locuitori.

Astfel, investitorii în imobiliare au început să dezvolte clădiri de birouri destinate firmelor care doresc să angajeze locuitori din Florești și pentru care evitarea traficului poate deveni argument solid în recrutare și alegerea angajatorului. Circa 4000 de mp de spații moderne de birouri sunt aproape de finalizare în Florești în cadrul a 2 proiecte de clădiri de birouri.

Despre FaraAgentie.ro

Platforma faraagentie.ro este un proiect al firmei IBC Focus – lider în monitorizarea șantierelor din România. În prezent pe platformă sunt prezentate 123 de ansambluri imobiliare din Cluj care au apartamente de vânzare și pot fi contactate fără intermediari și agenții imobiliare. Alte 62 de ansambluri din Cluj sunt în faza de construcție/amenajare dar sunt sold out, ele fiind prezentate GRATUIT userilor înregistrați.