Cluj vs București. Noi cu autobuze fără șoferi, ei fără apă caldă și căldură. Ciprian Ciucu: „Vedeți, doamnă primar, bucureștenii au venit să vă ceară apă caldă cu ligheane colorate, cum vă place dumneavoastră. Vor sa vă …”

Updated on decembrie 5, 2019 Capitala României a devenit un oraș sinistrat. Mii de bucureșteni nu au apă și căldură la început de decembrie. Poate ar trebui mutată capitala la Cluj, temporar, până își rezolvă Bucureștiul problemele de bază. La Cluj se vorbește de autobuze autonome, fără șoferi, iar Bucureștiul nu are apă caldă și căldură!

Peste 60 de persoane s-au adunat, joi dimineața, în fața sediului Primariei Capitalei, pentru a protesta fața de problemele RADET din ultimele luni, anunță stiripesurse.ro.

Cluj vs București. Noi cu autobuze fără șoferi, ei fără apă caldă și căldură. Ciprian Ciucu: „Vedeți, doamnă primar, bucureștenii au venit să vă ceară apă caldă cu ligheane colorate, cum vă place dumneavoastră. Vor sa vă ...” 1

Bucureștenii au venit cu ligheane și cu pancarte pe care sunt transmise mesaje legate de faptul că în ultima perioadă au întâmpinat mai multe probleme cu apa caldă și caldura.

Ciprian Ciucu: „Vedeți, doamnă primar, bucureștenii au venit să vă ceară apă caldă cu ligheane colorate, cum vă place dumneavoastră.

Vor sa vă înduplece să recunoașteți ca există avarii și sa programați intervenții. Apoi să planificați și sa alocați sumele necesare unor lucrări semnificative imediat din primăvară, ca să aducem situația sub control și apoi să ne apucam sa refacem cu cap întregul sistem de termoficare. Fix ce nu ați făcut dumneavoastră în acești 3 ani și jumătate de mandat degeaba”.

error: Content is protected !!