Stefan Mandachi, despre procurorul din Cluj care a întrerupt ședința în semn de protest pentru autostrăzi: „ Asta înseamnă să ai sânge în instalație! Deci s-a constatat oficial că nu a încălcat niciun Cod deontologic.  Cu toate că știa că e corect și moral ce face, ca procuror și-a asumat riscul să fie …”

Updated on decembrie 3, 2019 Procurorul din Cluj care a întrerupt ședința în semn de protest pentru autostrăzi nu a încălcat Codul deontologic.

La propunerea procurorului Rareș Ciaușu, o ședință de judecată de la Tribunalul Cluj a fost întreruptă 15 minute în 15 martie în cadrul protestului național pentru autostrăzi #Șîeu, scrie clujust.ro.

Stefan Mandachi, despre procurorul din Cluj care a întrerupt ședința în semn de protest pentru autostrăzi: „ Asta înseamnă să ai sânge în instalație! Deci s-a constatat oficial că nu a încălcat niciun Cod deontologic.  Cu toate că știa că e corect și moral ce face, ca procuror și-a asumat riscul să fie ...” 1

Stefan Mandachi a scris pe Facebook: „Asta înseamnă să ai sânge în instalație! Deci s-a constatat oficial că nu a încălcat niciun Cod deontologic.

Cu toate că știa că e corect și moral ce face, ca procuror și-a asumat riscul să fie cercetat disciplinar fiind solidar #șîel cu #șîeu.

Cum se face că doar unii își riscă pielea iar alții doar constată, dau din cap sau pălăvrăgesc?

Bravo Rareș Ciaușu!

error: Content is protected !!