Judecător: „La fiecare liceu din Cluj avem consumatori de droguri! Cel mai mic are 10 ani, la un liceu bun din Cluj. Asta înseamnă că …”

Judecătorului Cristi Danilet de la Tribunalul Cluj spune că nu există școală sau liceu din oraș în care să nu se consume droguri.

„Este un fenomen extins. Cel puțin, Cluj-Napoca, nu avem școală sau liceu curat de droguri, și îmi asum ceea ce spun. Consumul de canabis este extins în Cluj. La fiecare liceu, la fiecare școală, avem consumatori de droguri. Cel mai mic are 10 ani, la un liceu bun din Cluj. Asta înseamnă că avem dealeri în zonă. Noi deja destructurăm lunar, colegii de la DIICOT și BCCO destructurează rețele”, a declarat Cristi Danilet pentru Citynews.

Judecător: „La fiecare liceu din Cluj avem consumatori de droguri! Cel mai mic are 10 ani, la un liceu bun din Cluj. Asta înseamnă că ...” 1

Acesta nu a ezitat să menționeze nici marile festivaluri desfășurate aici unde statistica spune că numărul consumatorilor se ridică anual la 300.

„Cele două mari festivaluri de aici ne aduc anual 300 de clienți, între ghilimele, în tribunale. Dincolo de consumul de canabis este consumul de pastile, extasy în special, iar tinerii din ziua de astăzi își comandă singuri droguri pe internet, își comandă drogurile acasă, și avem inclusiv comenzi de cocaină”,a mai spus judecătorul.