Foto noi Cluj. Andra: „Săptămâni întregi m-am pregătit, concertul a durat 3 ore, iar o oră am mai stat apoi să fac fotografii cu fanii care mă așteptau. Iată o fărâmă din minunea care s-a întâmplat la Cluj-Napoca de Ziua Națională. Vă mulțumesc tuturor!”

Updated on decembrie 3, 2019 Andra a susținut un concert extraordinar duminică, 1 Decembrie, la Sala Polivalentă din Cluj Napoca.  10,000 de clujeni au fost de 1 Decembrie la concertul Tradițional.

Cântăreața a postat astăzi noi poze de la concert.

„Săptămâni întregi m-am pregătit, concertul a durat 3 ore, iar o oră am mai stat apoi să fac fotografii cu fanii care mă așteptau.

Foto noi Cluj. Andra: „Săptămâni întregi m-am pregătit, concertul a durat 3 ore, iar o oră am mai stat apoi să fac fotografii cu fanii care mă așteptau. Iată o fărâmă din minunea care s-a întâmplat la Cluj-Napoca de Ziua Națională. Vă mulțumesc tuturor!” 1 Foto noi Cluj. Andra: „Săptămâni întregi m-am pregătit, concertul a durat 3 ore, iar o oră am mai stat apoi să fac fotografii cu fanii care mă așteptau. Iată o fărâmă din minunea care s-a întâmplat la Cluj-Napoca de Ziua Națională. Vă mulțumesc tuturor!” 2 Foto noi Cluj. Andra: „Săptămâni întregi m-am pregătit, concertul a durat 3 ore, iar o oră am mai stat apoi să fac fotografii cu fanii care mă așteptau. Iată o fărâmă din minunea care s-a întâmplat la Cluj-Napoca de Ziua Națională. Vă mulțumesc tuturor!” 3 Foto noi Cluj. Andra: „Săptămâni întregi m-am pregătit, concertul a durat 3 ore, iar o oră am mai stat apoi să fac fotografii cu fanii care mă așteptau. Iată o fărâmă din minunea care s-a întâmplat la Cluj-Napoca de Ziua Națională. Vă mulțumesc tuturor!” 4 Foto noi Cluj. Andra: „Săptămâni întregi m-am pregătit, concertul a durat 3 ore, iar o oră am mai stat apoi să fac fotografii cu fanii care mă așteptau. Iată o fărâmă din minunea care s-a întâmplat la Cluj-Napoca de Ziua Națională. Vă mulțumesc tuturor!” 5 Foto noi Cluj. Andra: „Săptămâni întregi m-am pregătit, concertul a durat 3 ore, iar o oră am mai stat apoi să fac fotografii cu fanii care mă așteptau. Iată o fărâmă din minunea care s-a întâmplat la Cluj-Napoca de Ziua Națională. Vă mulțumesc tuturor!” 6 Foto noi Cluj. Andra: „Săptămâni întregi m-am pregătit, concertul a durat 3 ore, iar o oră am mai stat apoi să fac fotografii cu fanii care mă așteptau. Iată o fărâmă din minunea care s-a întâmplat la Cluj-Napoca de Ziua Națională. Vă mulțumesc tuturor!” 7

Totuși, mi-ar trebui o veșnicie să vă povestesc ce am simțit cât am fost pe scenă, alaturi de invitatii mei si Orchestra Fratilor Advahov. Iată o fărâmă din minunea care s-a întâmplat la Cluj-Napoca de Ziua Națională. Vă mulțumesc tuturor!”, a scris Andra pe Facebook.

Clujenii s-au bucurat de superproducția ”Tradițional” cu Andra și invitații ei pe 1 Decembrie, la Sala Polivalentă.

“Mi-am dorit să sărbătoresc Ziua Națională cu acest spectacol eveniment, Tradițional, în care mi-am pus tot sufletul și iubirea față de tradițiile românești, de la muzică, dans, până la port și obiceiuri, chiar în Ardeal, unde s-a înfăptuit Unirea Principatelor acum 101 ani.

Sper să cântăm împreună și să tresărim de dor, dar și de bucurie, să trăim o experiență care să ne apropie de rădăcini, dar și unii de alții, ca și cum am fi cuvintele care formează o poveste frumoasă“, a spus Andra înainte de concert.”

error: Content is protected !!